Jeg får svar i dag!!! – 2. MR-Scanning med Acusticus Neurinom

2. mr-scanning
I dag er dagen, jeg skal ind på rigshospitalet og finde ud af om min tumor er vokset.

Min morgen inden svaret på 2. MR-Scanning

Da jeg vågnede i morges, skyllede der en bølge af nervøsitet og angst over mig… Fuuuuck det er i dag! Ugen er gået så hurtigt! Jeg fik følelsen af kvalme og samtidig en følelse af at blive kvalt. Jeg stirrede ind i væggen… Fuck, fuck, fuck…
Stille kom der en lille hånd, der aede mig på ryggen og en lille stemme der sagde “Mor sover, aAaaa”. Det var min søn Jules på 1½ år. Han er sådan et sødt, mildt og kærligt lille menneske. Stille gik min angst for fremtiden lidt i baggrunden. Jeg vendte mig om “Godmorgen skat” sagde jeg og et kæmpe smil bredte sig over det lille ansigt. “Skal vi stå op? Mormor sover inde i stuen” “Jaaaa og Karla” råbte han lykkelig. (Karla er min mors store hund, som min søn er meget glad for.) Hurtigt gled han ned fra sengen og løb grinene ind i stuen. Jeg fulgte efter – Dagen var skudt i gang. På trods af hårde tider, så er der bare ting, der stadig skal gøres og en søn der stadig skal have havregrød. Sådan er det jo.

Her kommer de dødelige detaljer

Vi har hverken gjort rent eller købt ind… Jeg har ikke kunnet samle mig om, at lave noget at spise. Så det endte med at jeg druknede mig selv i kaffe.

Da jeg ikke kunne ignorere sulten mere, blev det til 3 kiks med leverpostej. Vi har haft hovederne for fulde af måskeer til at tænke på indkøb. Kun det mest nødvendige er her til vores søn. Jeg havde ikke regnet med at blive påvirket sådan, men det er jeg. Øv øv øv.

Jeg har sluttet fred

Alt er kaos. Både i og udenfor hovedet. Jeg har sluttet fred med ikke at have et perfekt liv. Jeg gider ikke engang, at stræbe efter det. Jeg tror nemlig ikke på det perfekte livs eksistens længere. Læs også “Farvel til det perfekte liv”
Jeg tror mere på et lykkeligt liv, hvor jeg giver noget videre. Til min søn, mand, familie, venner og dig. Her kan jeg gøre en forskel.
Jeg er godt nok nervøs 🙁 wish me luck!
Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Den spiselige permahave
Reklamelink
Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)