November på bloggen – world vegan month

November på bloggen – world vegan month

Comming up på bloggen i november

Normalt ville jeg KUN have fokuseret på world vegan month i november, men som i måske allerede ved, så bliver november en rigtig hård måned for mig. Jeg skal opereres den 1. November og skal have fjernet det meste af min (AN) tumor. Det er både noget jeg frygter og glæder mig til. Det vil tage mig lang tid at komme ovenpå og desværre kommer jeg ikke til at være ligeså aktiv på bloggen i en periode. I november måned vil jeg derfor være mere aktiv på andre medier som facebook, twitter og pinterest. Jeg kommer med updates, men hvor og hvornår. Det ved jeg desværre ikke, MEN jeg har selvfølgelig stadig lidt november godt til jer!

World vegan month og lidt om bæredygtighed

I bliver ikke snydt for en masse veganer inspirerede indlæg. Jeg har en upcomming giveaway og giver stadig en masse inspiration til vegansk mad. Jeg har inteviewet veganeren Nickie omkring udfordringer og inspiration til den nyopstartede veganer OG OG OG derudover har jeg også lidt fokus på bæredygtighed, hvor Betina Schou gæsteblogger her på siden. Så glæd dig, det skal nok blive godt 🙂

💚💚💚

Det her var altså alt for denne gang. Hvis du vil høre mere om world vegan month og få en masse veganer inspiration så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen ♥

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.