Blogger by heart? – Sådan kan du også vende modgang

bloggers by heart plan b freelance blogger

I sidste indlæg fortalte jeg om, hvorfor jeg ikke havde opdateret dig så meget om min tilstand. Det var et sørgeligt indlæg, men der er heldigvis lys forude. Jeg har lagt mit liv om og jeg begynder at tro på fremtiden. Så her er hvordan jeg vendte modgangen. Og gav mig selv lov til at starte forfra.

Jeg fortalte i min video Acusticus Neurinom – Måske sidste video om det her med, at finde en ny vej hele tiden. Det er hårdt, men min fordel er, at det “7-9-13″ ikke kommer til at blive værre nu. Så jeg har et slags minimum, som jeg kan regne med. Jeg har hele tiden kunnet skrive, men min tid online var meget anderledes. Jeg kan ikke være lige så meget på som før og jeg bliver nødt til at bryde min skrivning op i meget små bidder. Men som du allerede nok ved, så er det dét, der har holdt mig i gang. Lidt havde også ret. I kan jo heldigvis ikke se, hvor lang tid et indlæg har taget. Og derfor er det super fedt, at kunne levere noget godt. Selvom jeg havde det skidt. Jeg er nemlig Blogger by heart, jeg kan ikke lade være.

Bloggers by heart

I 2016 blev jeg medlem af fællesskabet Bloggers By Heart. Det er et fællesskab for selvstændige bloggere. Bloggere som ejer deres eget indhold og som ikke bruger platforme som Bloggers delight, Blogspot og så videre. Det er et sted, hvor man kan få feedback og stille spørgsmål. Gratis. Der er ingen chefer eller deadlines, du er stadig selvstændig og du vælger selv hvad du vil. Efterhånden er vi 70 bloggere. Det er vildt! Bloggers by heart har givet mig rigtig meget personligt.

Bloggen fik en ny betydning

Da jeg blev syg og gradvist fik det værre. Så var der kun én ting, som ikke drænede mig fuldstændigt. Og det var min blog. Så igennem mit ret lange sygdomsforløb, så kunne jeg holde fast i bloggen. Bloggen gav mig et formål og gav mig en følelse af at jeg ikke var helt ødelagt. Også selvom jeg ikke arbejdede. Derfor kom dét at blogge til at betyde noget helt nyt for mig. Jeg har lært mig selv at kende igennem min blog. Jeg har lært hvad jeg virkelig brænder for. Jeg har lært at selvom man er syg og det hele ser meget sort ud. Så er der en vej ud. Igennem min blog har jeg lært fantastiske mennesker at kende som jeg ALDRIG ville have mødt uden.

Når en dør lukkes

Når en dør lukkes så åbnes en ny. Det siger et gammelt ordsprog. Men hold øjnene åbne! En af de mennesker, som jeg har mødt igennem blogging er Katrine. Katrine er også en ildsjæl. Og det var Katrine, der startede Bloggers by heart i 2016. Hun var træt af at se bloggere blive udnyttet af de store fællesskaber, så derfor lavede hun sit eget. Igennem det sidste år har Katrine og jeg snakket rigtig meget sammen og vi er blevet enige om, at slå os sammen. På den måde, kan vi gøre endnu mere for nye bloggere derude. Så den 1. Juni kan du besøge vores fælles hjemmeside, som hedder Blogguides.dk. Blogguides.dk og Bloggers by heart kommer til at fungere sammen. Så når du som ny blogger har brug for hjælp, så er vi der.

Har du brug for en guide?

Nogle gange, så har vi bare brug for en hjælpende hånd. Igennem det næste år, vil vi bygge blogguides.dk op som en blog portal, hvor du kan finde utallige guides til alt, hvad du kunne få brug for med din blog. Vi er begge selv bloggere. Katrine er også webmaster og jeg har baggrund i undervisning og coaching. Sammen bliver blogguides.dk og Bloggers by Heart noget helt andet end det du før har set. Og du kan læse med på hjemmesiden og blive medlem af fællesskabet helt gratis.

Det jeg prøver at sige er

Blogging har hjulpet mig helt vanvittigt meget og mit liv har i den grad fået mere formål efter jeg startede med at blogge. Så har du en lille blogger i maven, som gerne vil ud? Og er du lidt bange for at blive snydt eller at få for mange penge op ad lommen, inden du ved om det er dig? Så kan du allerede nu melde dig til vores nyhedsbrev hos blogguides.dk. Her vil du få vores E-bog – Sådan finder du din niche og målgruppe, som en velkomst gave. Efterfølgende vil du modtagere vores bedste tips og tricks til blogging. Samtidig får du adgang til vores bibliotek, som kun vil vokse sig større med tiden. Så hvis du vil være med fra start, så launcher vi blogguides.dk den 1. Juni 2018.

e-bog find din blogs niche

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få samtidig vores e-bog

I den næste periode, kommer jeg til at holde en mindre pause på bloggen. Det betyder bare at der vil komme lidt færre indlæg end normalt. Jeg er stadig i live. Jeg prøver bare at passe på mig selv. Jeg er startet på arbejdet igen og der er andre ting som også skal hænge sammen privat. Men igen blogguides.dk bliver offentligt tilgængeligt den 1. Juni 😀 Og det bliver så fedt!

De kærligste hilsner

Lise

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!