Dating på budget – Mine forslag og vores date night planer for Valentins dag

Par på date og vandretur på bro i naturen

Mange har indtrykket af, at Valentins dag og aften, bare skal handle om dyre gaver og restaurant besøg. Men behøver date nights virkelig det? Læs med her og få idéer til din Valentins dag eller date aften på budget og hør samtidig om vores planer til netop Valentins aften. Som i den grad er budget venlig, men som samtidig er top romantisk. Min mand og jeg har været sammen i snart 9 år. Så vi har været på en del dates! Så hvis du vil have lidt inspiration til jeres næste date night så læs med her.

Date night tip – Gratis opvarmning

Som start på en hver god date, så synes jeg altid at det er fedt med lidt opvarmning. Send søde beskeder igennem dagen og lav eventuelt et digitalt kort! Det behøver ikke at være mere end et digt eller en sød besked med en flot baggrund.

Alt humor er velkommen på dage som denne. Hvis du er rigtig cheesy og elsker at være åndsvag ligesom mig, så smæk Marvin Gaye på om morgenen, hvor din mand hører det. Eller send linket til youtube med sangen over messenger. Ikke fordi musikken er god, men fordi det bare er så forbandet cheesy, at det er sjovt. Der er ikke noget som humor i løbet af sådan en dag. Send stickers og brug GIF’s til den store guld medalje. Det skaber en virkelig god stemning i løbet af dagen og får dig selv og din hubby i god stemning. S¨å aftenen starter med så godt humør som muligt.

For mig og min mand, så går der nærmest sport i, at finde det mest åndsvage/sjove/cheesy GIF/digt/sang, som vi så sender til hinanden. ISÆR på dagen forud for vores date night. Som selvfølgelig i denne her omgang er Valentins dag.

Date night i det bedste selskab (forhåbentlig)

I år holder vi vores Valentins dag ude i det fri. Kraftigt indspireret af Curlycamper, som jeg er stor fan af. Tit så handler date nights for os bare om, at prøve noget nyt sammen eller at lave noget som vi ikke plejer. Hvis du vil ud af huset på Valentins dag, så er der virkelig gode muligheder for at få en virkelig budget venlig, romantisk aften. Fyld thermokanden og lav en picnic kurv med snacks og sandwiches. Tag ud til stranden eller i skoven. Det er ret sjældent (for os i hvert fald), at vi får chancen for at nyde stilheden sammen. Så i ro og fred har vi rig mulighed for at snakket ordentligt sammen.  I de forrige år har vi også lavet mange buckets lists. Vi elsker også at udfordre hinanden lidt med større spørgsmål. Som for eksempel: Hvor vi ser os selv om 10 år, både arbejdsmæssigt og som par. Hvilke ting vil vi gerne blive bedre til etc. Nogle gange når vi kun ét spørgsmål, fordi samtalen bare løber fra dét ene spørgsmål og pludselig er stjernerne fremme og vi skal hjemad igen.

Vores budgetvenlige Valentins dag og aften

I år skal min mand og jeg ud til en lille bakketop, hvor der ligger en shelter. Her er planen, at vi smutter op efter arbejde. Valentins dag er jo denne gang en onsdag… Lidt øv. Vores søn bliver hentet og passet af morbror imens vi er væk.

På vores lille bakketop, skal vi bare hygge. Tænde et lille bål, og i vores medbragte picnic kurv, har vi ting med vi kan grille og lave i og over bål. Plus selvfølgelig to thermokander. Én med kaffe og en med vegansk pumpkin spice latte til mig Mmmmm… Det bliver så hyggeligt! Jeg glæder mig! Turen går desværre lidt tidligt hjemad, såå vores søn ikke bliver helt fucked i sin hverdagsrytme. Men jeg ved, at de timer ved bålet kommer til at betyde så mega meget for os som par. Fordi vi er uforstyrrede og virkelig har taget os tid til hinanden.

Hvis der er noget, som jeg har lært, så er det at ægte alenetid med hinanden ikke skal undervurderes. Det er lige meget om det er en eftermiddag/aften i en shelter eller en hel weekend på hotel. Selvfølgelig er det fedt nogle gange at skeje ud og se et show, men det er bare ikke altid så vigtigt. Især ikke hvis i også er et par, der ræser afsted i karrieremøllen.

❤❤❤

Det var alt for denne gang

Jeg håber, at du kunne bruge indlægget, som lidt inspiration til jeres næste date night. Jeg glæder mig i hvert fald tid vores!

Holder i også valentins aften på budget? Så del endelig jeres planer med mig og de andre læsere og skriv i kommentarerne. Jeg ville elske at få lidt mere inspiration.

Vil du høre mere om privatøkonomi?

Hvis du vil have flere idéer til, hvordan du kan spare penge, så kan du også læse om, hvordan du kan få flere penge i december eller læse mine tips til at spare 9000 DKK om året på el, vand og varme. Du kan se alle mine økonomihack indlæg her: lisesommerlund.dk/økonomihacks. Glæd dig til næste økonomi indlæg, hvor jeg fortæller om et irriterende godt råd, som kommer til at give os mellem 20-25.000 DKK mere på opsparingskontoen (i denne omgang). Og som unægteligt vil spare os MANGE penge fremover.

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil, privatøkonomi og lidt stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder.  Du kan også følge mig på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen 💰

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

6 Comments

 1. Katrine | Udelukkende Lund
  12. februar 2018 / 14:51

  Det lyder megahyggeligt 🙂 Min mand og jeg skal ud og spise på torsdag til Dining Week, og jeg glæder mig vildt meget til en date night. Det er så vigtigt at prioritere alenetid, når man er blevet forældre.

  Rigtig dejlig aften til jer, jeg er sikker på, det bliver vildt romantisk! <3

  • Lise
   Forfatter
   12. februar 2018 / 19:25

   Tusind tak Katrine 🙂 og i lige måde, det lyder rigtig hyggeligt! ♥♥♥

 2. Simone
  10. februar 2018 / 13:34

  Det lyder som en rigtig hyggelig date night 🙂
  Min kæreste og jeg skal vidst bare ligge hjemme på sofaen og se film, da jeg desværre er begrænset af en skade i låret, men jeg tror fremadrettet, at jeg vil prøve at huske jeres bålidé ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  • Lise
   Forfatter
   11. februar 2018 / 10:09

   Det kan jo heldigvis også være hyggeligt nok 🙂 Med en sød kæreste og gode film, så kan det stadig blive en romantisk dag og ikke mindst budget venlig.

 3. Tina
  8. februar 2018 / 9:28

  Ej hvor lyder det bare helt vildt hyggeligt 😀 Og når man får børn er det bare ikke så vigtigt med alt muligt, bare man får lidt alenetid så bliver det en fantastisk dag 🙂 Jeg tror ikke vi skal holde valentinsdag, det plejer vi ikke, men håber vi snart kan få en time eller to alene, det er meget længe siden vi har prøvet det..

  • Lise
   Forfatter
   8. februar 2018 / 20:09

   Hej Tina, ja der er unægteligt nogle ting der bliver ned prioriteret når man får børn ha ha. Det er næsten nemmere at få tid alene end sammen! Jeg håber trods alt at i får en dejlig dag sammen, selvom i ikke decideret holder Valentins dag 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!