Økonomi hacks

Den lille bog om din økonomi – Giveaway i samarbejde med Akademisk forlag

den-lille-bog-om-din-oekonomi-giveaway

-Indlægget her er ikke betalt, men bogen er sponsoreret af Akademisk forlag til en af jer-

Glem ikke min giveaway i samarbejde med akademisk forlag!

Den lille bog om din økonomi

Det er giveaway tid på bloggen og denne gang kan du vinde bogen “Den lille bog om din økonomi”  af Michael Møller & Niels Christian Nielsen. De to herrer har MANGE bøger bag sig og dette er så sidste skud på stammen. Jeg fandt bogen i min søgen efter svar omkring vores økonomi. Jeg har selv hørt bogen som lydbog og jeg er faktisk så glad for den, at jeg liiige må høre visse kapitler igennem igen. Jeg har fået svar på rigtig mange spørgsmål omkring vores nuværende og fremtidige privatøkonomi. De vigtigste spørgsmål var, om vi gjorde det rigtige med vores penge, om vi bør skynde os at købe fast ejendom og hvordan vi skal forholde os til vores pension. Dem har jeg fået svar på nu.

Lyder bogen som noget for dig?

Sådan tilmelder du dig min giveaway

Det eneste, som du skal gøre for at have et lod i puljen om at vinde bogen er, at tilmelde dig mit nyhedsbrev nedenfor. Nemt ikke?

Vinderen findes onsdag den 31. Januar 2018. Kl. 20.00 og får direkte besked. Held og lykke!
Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du høre mere om privatøkonomi?

Hvis du vil have flere idéer til hvordan du kan spare penge, så kan du også læse mit indlæg om hvordan du kan få flere penge i december eller læse mine tips til at spare 9000 DKK på el, vand og varme. Du kan se alle mine økonomihack indlæg her: lisesommerlund.dk/økonomihacks

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil, privatøkonomi og lidt stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen 💰

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.