DILLING underwear GIVEAWAY (afsluttet)! – Bæredygtigt, svanemærket og dansk

dilling underwear

Den første GIVEAWAY (afsluttet) på lisesommerlund.dk

Du læste rigtigt. Den første GIVEAWAY på Lisesommerlund.dk og jeg kan med stolthed præsentere mærket Dilling underwear! Dilling underwear er et dansk ejet firma med dansk produktion. Jeg kan næsten ikke få armene ned. I foregående indlæg fortalte jeg lidt om filmen River blue og hvorfor Morten Dilling, gjorde sådan et godt indtryk på mig. Så godt at jeg besluttede mig for at snakke med dem om et samarbejde. Så vi sammen kunne lave en fed Giveaway til dig! Samtidig med at jeg kan snakke lidt om miljø selvfølgelig 😉 Jeg er altså ikke blevet betalt for dette indlæg, hvis det skulle betyde noget for dig.

Hvem kan bruge uld-undertøj?

  • Forældre – Ja, jeg ved du læser med 🙂 du kan også bruge et uldundertøjssæt til den store skovtur, legepladsen eller en tur på kælkebakken i efterår og vinter. Der er ikke noget værre end at blive helt gennemkold.
  • Alle børn – Nogle gange glemmer vi, hvor meget børnene er ude. Både i institutionerne, i haven og på legepladsen. Og hvis flyverdragten stadig er våd fra i går, så er et uld undertøjssæt ikke helt af vejen.
  • Alle naturmennesker – Min gode veninde Maria og gudmor til mit barn. Hun er totalt naturnørd, har bloggen Curlycamper.dk og leder af facebookgruppen Denmark – Microadventures. Hun elsker også alt i uld.
  • Alle, der arbejder ude er klart en god start, min egen far arbejder ude hele året og han har i hvert fald sindsygt mange sæt. I mange forskellige typer!
  • Alle, der har stillesiddende kolde arbejdspladser – Ja de findes jo. Meget umenneskeligt, men det er der også råd for 🙂

Måske bare alle i virkeligheden, men det er jo bare fedt. Så er giveawayen jo også rigtig for siden her.

Lidt mere om bæredygtigheden bag Dilling underwear

Inden jeg ringede til Dilling, så undersøgte jeg firmaet yderligere, både på deres egen hjemmeside dilling-underwear.dk og fandt dem også omtalt hos Grønforskel, som jeg faktisk også delte på min facebook side, for noget tid siden.

Læs evt. deres super indlæg om 11 danske bæredygtige brands som du bør kende

Bæredygtigheden ligger i mange detaljer

For mit vedkommende, så er der næsten altid noget at komme efter med et firma. Som i også kan læse på min “Om”-side, så tænker jeg i mange detaljer, når jeg kigger på et produkt, men jeg synes nu at Dilling slipper godt fra mit kritiske øje 🙂 Så her kommer lidt information om Dilling underwear og lidt ektra til dig.

Farve facts

Dilling producerer for eksempel ikke ALLE farver, fordi nogle farver simpelthen ikke kan laves på en bæredygtig måde. Dilling bruger kun Svanemærkede farvestoffer. Netop fordi nogle farver er giftige og/eller mistænkt for at være kræftfremkaldende.

Ekstra: Specielt nogle af de klare gule, orange og røde farvestoffer (Azo-farver). Så ved i det. Det er ikke alle gule, orange og røde farver, men måske god ting at vide.

  • Svanemærket er en nordisk mærkningsordning og betyder, at produkterne er så miljøvenlige som muligt og fri fra en lang række skadelige kemikalier.

Råvarer

Morten Dilling rejser rundt verden, for at finde de mest bæredygtige producenter på markedet. Og sikre sig at virkeligheden er sådan som det ser ud på papiret herhjemme i Danmark. De har mange krav til produktionen og foretrækker at kende deres leverandører rigtig godt, så eventuelle kvalitetsmæssige forbedringer kan laves i fællesskab.

Dyrevelfærd

Det er vigtigt for Dilling familien at dyrene der “leverer” uld til deres produkter, har haft et godt liv. Ulden kommer fx. fra Argentina, hvor fårene lever et ret uforstyrret liv på kæmpe arealer. Ingen fjernelse af hudfolder, halekupering eller mulesing (lad være med at slå det op). Det er som skal det være!

Spildevand

Dilling bruger bevist produkter, der er så milde som muligt og spildevandet fra deres produktion, går igennem deres eget anlæg før det bliver sendt videre til et kommunalt rensningsanlæg.

Arbejdsforhold

Dilling tager totalt afstand fra de dårlige arbejdsforhold, som der fx. er i Indien, Kina og Vietnam. Derfor holdes al produktion af tekstiler herhjemme i Danmark, men også Tyskland og Litauen. Hvor arbejdsforholdende er som vi kender dem. Dilling har fx. et svanemærket farveri her i Danmark: Se mere her.

Mere om Dilling

Hvis du vil vide endnu mere, så kan jeg anbefale at kigge på siden her: Dilling tager ansvar hvor de skriver om alle deres overvejelser i deres produktion eller deres blog her hvor vi kan blive inspireret til en mere bæredygtig livsstil.

Det kan du vinde!

Dilling underwear giver simpelthen ét undertøjs sæt, leggings og langærmet trøje af økologisk Merino uld. Til barn eller voksen, kvinde eller mand. Du bestemmer! Du kan både vælge direkte fra billederne eller gå ind og kigge på siden, hvor der er mange andre farver. Se mere her eller klik på billederne herunder.

[metaslider id=902]

Sådan deltager du

For at deltage skal du smutte ind på min facebook side Facebook Lisesommerlund.dk, like opslaget og fortælle mig, hvilken sæt du kunne tænke dig fra  Dilling underwear i kommentarerne. Skriv hvad du kunne tænke dig at vinde, kvinde, mande, pige, drenge eller baby-model, str. og farve. Ret simpelt faktisk 🙂 Tell me what you want.

Det er jo også en fin mulighed til, at give et sæt videre til en du holder af 🙂 Hvis du har lyst til det. Jeg er sikker på, at du kender én, der ville være lykkelig for at få et sæt. ALLE i Danmark kan deltage og vinderen bliver offentliggjort onsdag den 11. Oktober kl. 20 og vinderen vil blive kontaktet direkte.

Pssst!!! – Hvis du vil fordoble dine chancer, så gå ind på Curlycampers facebookside og like hendes opslag også!

Det var alt for denne gang, jeg håber selvfølgelig at du kan bruge et sæt økologisk, bæredygtigt uldundertøj eller allerede nu tænker på én som ville blive rigtig glad. Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Det er altså gratis 🙂

Lige meget hvad så sidder jeg i hvert fald lige nu og genovervejer nogle julegaver 🙂

Hav det fantastisk til vi ses igen

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!