Farvel til det perfekte liv – Hej til gaffa, strips og superlim

farvel til det perfekte liv

Farvel til det perfekte liv

Kender du de tidspunkter, hvor livet er ramlet sammen og du desperat forsøger, at samle det lidt igen? Dér hvor du har følelsen af, at det ikke rigtig kan blive værre, men hvor det bliver lidt værre alligevel? Det er her jeg er nu.. Samler livet med gaffa, strips og superlim. Mit liv bliver aldrig det samme igen. Så det her er mit officielle farvel til det perfekte liv.

Hvad skal jeg kalde mig selv?

Du kender det sikkert godt. Sådan er livet jo. Livet er bare op og nedture. Jeg prøver altid, at se situationer fra den lyse side. Se mulighederne i situationerne i stedet for kun at se det dårlige. Bægeret halvt fyldt og alt det der… Men ved du hvad, lige nu vil jeg gerne bare være mig. Jeg vil have plads til at have en øv-dag og plads til at være glad når det passer mig. Uden jeg skal stå til regnskab for arbejdsgivere og kommune. Lige nu svinger min tilstand simpelthen SÅ meget. Den ene dag har jeg det OK og den næste totalt røv… Så hvad skal jeg kalde mig selv? Syg eller bare halvt syg?

Jeg er så træt af hvad vi “bør” gøre

Jeg er så træt af idealer og ordet “bare”. Idealet om det perfekte liv, når jeg i den grad ikke er perfekt. Jeg er så træt af at høre på dem som siger: “Du skal bare gøre dit og dat” eller “du kan da bare…”. Jeg tror de fleste af os har en lille ideal-djævel på skulderen, som råber os ind i øret. Nogle råber DU ER TYK, DUM, KEDELIG, GAMMEL, SYG, GRIM, GIV OP!

Men jeg vil ikke give op

Jeg vil ikke give op, bare fordi jeg måske kan krydse af i nogle af boxene. I øjeblikket føler jeg mig VIRKELIG både tyk, gammel, syg og grim. Men jeg ved også hvorfor. Det er fordi mit liv ændrer sig så radikalt lige nu og fordi der er elementer af mit liv, som er usikre og det går langsomt op for mig, at mit liv måske aldrig bliver det samme igen. Det er derfor jeg står her og vinker farvel til det perfekte liv med mit hvide tørklæde.. græder lidt og ynker lidt.

Jeg er ved at finde mig selv… igen

I det sidste år har jeg mistet mig selv… igen. Det er sket før. Denne gang er det ikke idealernes hvirvelvind, der har bragt mig ud af kurs, men derimod min fucking tumor. Jeg har virkelig følt at min identitet har været revet væk fra mig, da jeg fik diagnosen. Selvom tumoren ikke er livstruende, så er den livskvalitets-truende. Jeg er ved at rykke min blog fra prettynormal.dk til siden her. Jeg har stadig ikke taget det sidste skridt og lavet en totalt redirect endnu, men jeg er heller ikke klar. Jeg elsker beauty og synes det er virkelig spændende at dykke ned i ingredienser og afsløre for jer, hvilke fordele og ulemper, der ved forskellige produkter. Men lige nu er mit liv bare ikke beauty…

Mit liv er gaffa, strips og superlim

Tusind tak fordi du læste med, det betyder alverden for mig. Jeg håber at du har det godt hvor du er og husker at der altid er noget at leve for.

Hav en fantastisk sensommer :*

 

Senest opdateret den

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

4 Comments

 1. Katrine
  11. august 2017 / 9:30

  Åh, hvor jeg bare godt kender det. At livet har op- og nedture. Det er så uforudsigeligt, selv fra den ene dag til den anden.
  Dejligt at læse med. Tak for det.

  god weekend.
  Kh. Katrine

  (Jeg ved ikke, hvorfor det hele står med store bogstaver – beklager, jeg kan ikke ændre det…)

  • Lise
   5. september 2017 / 8:21

   Hej Katrine ♥♥♥ Tusind tak! Dejligt at du læser med :*

 2. Mette Øllegaard
  24. juli 2017 / 23:33

  Hej smukke! Vi må snakke snart 🙂 Kh Mette

  • Lise
   24. juli 2017 / 23:37

   Ja, det må vi 🙂 Håber du har det godt hvor du er :*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)

%d bloggers like this: