Februar måned på bloggen og lidt om måneden der gik

Februar måned på bloggen og lidt om måneden der gik

Billedet til dette indlæg er taget af søde Stella Nielsen, som kan findes på instagram som “Mothandmoonwoman” Tusind tak til Stella for lån af billedet.

Februar måned på bloggen og lidt om måneden der gik

Februar måned er for mange den forfærdelige Valentins måned. Måneden hvor alt skal handle om kærlighed, hjerter og parforhold… Personligt synes jeg at februar er en dejlig måned. Foråret begynder så små at vise sig i vintergækker og erantis. Og når Valentins dag banker på, så elsker jeg en dårlig undskyldning for at hygge lidt ekstra med min mand. Men her i februar skal det ikke kun handle om kærlighed.. Kun en lille smule 😉 Jeg kommer fremover til at fokusere meget mere på minimalisme og økonomi her på bloggen. To ting, som jeg bruger rigtig meget tid på i øjeblikket. Især her i måneden der er gået.

Januar, måneden der gik

Jeg har brugt rigtig meget tid på bloggen i den sidste måned. Især på mobilvenlighed, upload tid og indhold. Derudover så har jeg endelig fået taget mig sammen til at få mit nyhedsbrev op og køre på bloggen her. Nogen gange så er det de simpleste ting, vi ikke får taget os tid til. Men nu er det gjort og nu skal det bare bygges op og finpudses! Det bliver SÅ godt.

På hjemmefronten er jeg endelig ved at få det bedre ovenpå operationen. Og jeg har været ude af huset juhuuuu og faktisk været ude, hvor der var mange mennesker. Nemlig til foredraget med Tobias Schmidt Hansen, som jeg virkelig godt kan anbefale. Det var virkelig et foredrag i min nørdede ånd 🙂 Det er ikke vanvittigt dyrt og du får rigtig meget viden med hjem.

❤❤❤

Det var alt for denne gang

Hvis du vil læse mere fra mig omkring plantebaseret kost og veganismen, så kan du læse alle mine indlæg her: lisesommerlund.dk/sundhed

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil, økonomi og minimalisme og få mere stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder. Du kan også følge mig på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen ❤

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få samtidig mine 3 minimalistiske posters

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.