Førstegangs mor – Hedebølge med en baby på 4 mdr

Førstegangs mor – Hedebølge med en baby på 4 mdr

4 mdr gammel, ja det er også noget tid siden min søn var det 😀 Indlægget her er hevet med fra min gamle blog, jeg synes at det giver et rigtig godt billede af hvordan første år som mor kan føles. 😀 

♥♥♥

4 mdr gammel baby i sommervarmen

Selvfølgelig er det dejligt når solen skinner i Danmark. Også en hel uge endda! I gaaaamle dage, ville jeg være taget op til mine forældre i Odsherred, camperet i min fars have, nydt løbeture omkring Højby sø, det hvide sand på Gudmindrup strand og en cykeltur til Rørvig havn.

Men når man har en 4 mdr. gammel baby, som ikke kan håndtere varmen. Så bliver det lidt alternativt, hvad sådan en dag bruges til. Jeg synes det er lidt utroligt, at en hel dag kan gå med kun dét. Altså at sørge for, at en baby ikke overopheder. Første del at dagen foregik i stuen med åbne vinduer og det meste af dagen i vores sofa. Lige nu ligger vi i lejlighedens køligste rum. Jeg ammer stadig.. Amningen er blevet til trøste amning og en måde for min søn, at håndtere varmen på, væske skal der jo til. Desværre har han kastet op de gange han har fået kogt vand på flaske. Barnevognturen om eftermiddagen er sløjfet. Lillefisen vågner af den kraftige sol og varmen. Jeg har fået en søn som er præcis ligesom jeg selv. Fuldstændig styret af lys. Meget lys = ingen søvn. Meget varme = slet ingen søvn. Derfor ligger vi nu her, for åbne vinduer med et lagen over os. Han synes sikkert, at det er fantastisk. Faktisk er jeg sikker på, at han ser det som noget af det bedste.

Oh momhood

Jeg sad tidligere og kiggede optagelser igennem som jeg har lavet for 1,2 og 3 mdr. siden. Og bliver mindet om at det er her, hvor alt bliver hverdag. Det er dét, der skal foreviges. Hvordan han ser ud når han kommer hjem fra vognturen. Hvor glad han bliver når han ved, at han får mad. Eller når han kæmper som en ægte champ, for at komme frem til et stykke legetøj. Nogle gange føler jeg at jeg burde slå mig selv over fingrene, når det sker at jeg glæder mig til at han bliver større. Fy skamme ha ha

Jeg håber at i har haft nogle fantastiske dage derude og har fået en anelse mere sol end jeg 😉

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.