River Blue med Sustain daily – Girls night out med søster

River Blue med Sustain daily – Girls night out med søster

Girls night out

Jeg har i lang tid, haft brug bare at komme ud og se noget verden. Og for noget tid siden faldt jeg over Sustain daily’s arrangement i Empire Bio i dag den 20. September. Hvor der stadig er billetter! Se mere her: Facebook Sustain daily river blue arrangement

Det bliver bare SÅ godt. Så dagen i dag, kommer til at stå på afslapning, hygge og god vegansk mad. Jeg skal nemlig ud med min søde, søde veganer søster. Som går rigtig meget op i verden omkring os, især vedrørende dyrevelfærd 🙂 Så jeg vidste med det samme, hvem der skulle med til arrangementet! Vi plejer egentlig at lave Girls night out med Imperial (kan KLART anbefales). De har arrangementer ca. hver 3 måned og det er altid vanvittigt hyggeligt! Men det jeg nu sikker på, at det også bliver i dag 🙂

River blue og Sustain daily

River Blue er en film, der handler om, hvordan modeindustrien påvirker naturen omkring os og hvad vi som forbrugere kan gøre en forskel. Fordi hvem siger at girls night out ikke kan være en berigende dokumentar? Jeg føler at det bliver mere og mere åbent, hvordan vores forbrugsvarer bliver produceret og hvordan omkostningerne bliver holdt nede. Lad mig bare sige, at der er nogen eller noget et sted, der betaler prisen. Så derfor har jeg i den sidste tid, været meget optaget af den mere minimalistiske tankegang omkring vores forbrug. Dette vil også komme til udtryk i fremtidige indlæg, som jeg virkelig glæder mig til at dele med jer! Det vil ikke være en løftet pegefinger, mere som stof til eftertanke. Så dit liv også kan blive nemmere i samme omgang.

Sustain Daily har nogle rigtig spændende indlæg omkring en bæredygtig livsstil på deres side. Se mere her: Sustaindaily.dk

Derudover så holder jeg skarpt øje med siden sustain.com, der sælger både miljø og budgetvenlige produkter, også et kig værd.

Se traileren til River blue her

Interesserer du dig for, hvordan vores valg i hverdagen påvirker naturen og menneskerne, der skaber dem? Eller følger du en god side omkring natur-venlige produkter? Så skriv endelig en kommentar, så kan jeg tjekke den ud evt. inkludere det i et fremtidigt indlæg.

Vi ses måske i aften 🙂

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få samtidig mine 3 minimalistiske posters

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.