Giveaway! (afsluttet) “Den plantebaserede kost” fra forlaget Muusmann

Giveaway! (afsluttet) “Den plantebaserede kost” fra forlaget Muusmann

-Præmien er sponsoreret af Muusmann forlag-

Det er tid til en ny giveaway her på bloggen!

Denne gang kan du vinde bogen “Den plantebaserede kost” som jeg har fået den fornøjelse at udlodde i samarbejde med Muusmann forlag.

Hvis du følger med her på bloggen, så ved du at jeg for nylig har lavet en anmeldelse af netop denne bog. Jeg er personligt, virkelig glad for den! Derfor synes jeg selvfølgelig, at du skal have chancen for at eje bogen selv.

Sådan deltager du i giveawayen, hvor du kan vinde bogen “Den plantebaserede kost”

 1. Følg mig på facebook og skriv dig op til mit nyhedsbrev. Abonnerer du allerede og er en fast læser, så deltager du automatisk i konkurrencen.
 2. Skriv i kommentarerne, hvilken bog du vil anbefale os andre at læse. Temaet for bogen skal helst være vegansk eller plantebaseret kost. Hvem ved, måske er din anbefaling min næste boganmeldelse. Kommentaren kan enten gives her på bloggen eller på min facebookside.

Giveawayen løber fra 5. til 25. Marts 2018 kl. 20.00, vinderen får direkte besked igennem facebook.

Tobias Schmidt Hansen og Maria Felding inspirerer mig

På facebook finder du også Maria. Hun deler gode videoer, artikler og tips. – Facebook Klinisk Diætist Maria Felding

På hendes egen hjemmeside kan du finde mange lækre plantebaserede opskrifter – Diaetist-felding.dk/opskrifter

 

Tobias har jeg snakket om før og er i den grad værd at følge på facebook, hvor han også deler mange relevante artikler, podcasts etc. – Tobias Schmidt Hansen. Læs også min anmeldelse af Tobias’ foredrag i samarbejde med Dansk Vegetarisk Forening.

Det vidste du måske ikke om Forlaget Muusman

Muusmann fokuserer meget på sundhed, kost, gastronomi, livsstil og personlig udvikling. Muusmann forlag har en hel afdeling, der står for sundhedsfremmende bøger. Nemlig Muusmann sundhed. På min egen boghylde herhjemme, står for eksempel “Den store antiinflammatoriske kostguide” af Martin Kreutzer og Anne Larsen. Men Muusmann har virkelig mange gode boger under sin paraply. Efter min mening altså. Mange af dem er på min ønskeliste. Se alle sundheds bøgerne her Muusmann-forlag.dk/sundhed. Andre bøger fra Anne Larsen finder du her. Muusmann-forlag.dk/annelarsen

Så forlaget Muusmann er et kig værd 🙂

💚💚💚

Det var alt for denne gang

Hvis du vil læse mere fra mig omkring plantebaseret kost eller veganisme, så kan du læse alle mine indlæg her: lisesommerlund.dk/sundhed

Her har jeg blandt andet skrevet om hvad plantebaseret kost er og anmeldt foredraget med Tobias Schmidt Hansen.

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil, økonomi, læse flere indlæg om plantebaseret kost og få mere stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder. Du kan også følge mig på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen ❤

Følg mig her:
Share:

3 Comments

 1. Britt S
  5. marts 2018 / 18:19

  Vegansk velvære

 2. Louise
  5. marts 2018 / 10:51

  Veganske fristelser af Mia Sommer 🙂

 3. Merete Yde
  5. marts 2018 / 9:47

  Jeg vil gerne anbefale “The China study” af Colin Campbell. Han er en af de førende forskere indenfor forskning i ernæring og den omhandler et af de største befolkningdstudier nogensinde udført på sammenhængen ml kost og sygdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.