Halloween i Danmark – For mig er det en måde, at fejre efteråret på

Efterårs inspiration

ENDELIG! Vi har passeret september og nu står den på endeløs efterårs og Halloween-“u”hygge for mig og familien!

Halloween de sidste par år

I de sidste to år, så har Oktober været en sørgelig måned. Første gang fordi jeg var nybagt mor og næst, fordi jeg havde så mange helbredsmæssige problemer. MEN I ÅR! vil jeg tage revanche! Jeg har i hvert fald nogle dates med græskar! Græskar-skæring, Græskar-tærte, græskar spice latte uhm uhm uhm 😋 Det bliver så dejligt.

Min søster og jeg

Min søster og jeg, gør altid virkelig meget ud af halloween og vi elsker, at hygge os og slippe kreativiteten løs. Tiden omkring Halloween er for os, ligesom en måneds juleaften er for andre. I vores oktober måned, står den på mange forskellige events/aftener, som alle står i Halloweenens tegn på forskellige måder. Vi afprøver opskrifter, har filmaftener, skærer græskar, laver halloween pynt og leger med Halloween looks før “the big night” som er vores Halloween fest i slutningen af oktober.

I løbet af oktober vil jeg poste en masse om, hvad jeg foretager mig og hvad jeg hygger mig med i løbet af måneden. Så kan du måske blive ligeså crazy wild about Halloween som jeg er og få en masse inspiration til at byde efteråret velkommen.

Hvorfor fejre efteråret?

Jeg møder tit en person der siger: Det er sådan noget amerikaniseret noget, det der Halloween! Og ja det er det. De har helt ret i, men Halloween er for mig en måde, at fejre efteråret på. Det behøver slet ikke være en dyr måned overhovedet! Det er bare en måned, hvor jeg tager mig mere tid til efterårshygge. Gåture i skoven, hvor vi samler smukke blade og kastanjer. Skærer græskar, spiser græskartærte og ser uhyggelige film, i mens vinden hyler udenfor! I LOVE IT!

Det var alt for denne gang, jeg håber at du blev lidt inspireret og mindet om den dejlige tid vi går ind i. Tusind tak, fordi du læser med og en ekstra tak til jer, der skriver kommentarer. Det varmer helt sindsygt❤

Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Det er altså gratis 🙂 i øjeblikket kører jeg en rigtig hyggelig Giveaway sammen med Dilling underwear. Konkurrencen slutter den 11. Oktober 2017. Smut ind og få et lod i puljen! Det kunne jo være dig, der vandt!

Hav det fantastisk og vi ses!

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

2 Comments

 1. Malene / heltoptilmånen
  2. oktober 2017 / 21:53

  Yay, en der er lige sÅ vild med halloween som jeg er. Hos os går vi også all in. Jeg elsker det! Jeg glæder mig Til at følge med i oktober og få en masse inspiration af dig.

  • Lise
   3. oktober 2017 / 8:06

   Hej Malene! Ja, jeg så også lige, at du vidst havde lidt græskar opskrifter. Super fedt! Jeg må lige snuse lidt mere på din side 🙂 Hav en dejlig oktober! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!