Halloween og efterårs inspiration – Se min samling her

halloween efterår inspiration

Inspiration til dig – Mine efterårs & Halloween pins

Jeg ELSKER pinterest og bruger det altid. Her i efteråret og til Halloween er jeg generelt endnu mere aktiv.  Jeg har masser af opslagstavler og har over 40.000 besøgende på min konto hver måned. Jeg synes Pinterest er en virkelig nem og inspirerende måde, at gemme lækre tutorials, opskrifter, DIY’s og hvad der ellers interesserer mig. Uden at have det liggende som papir, på min bærbar eller køleskabet. På pinterest kan jeg altid vende tilbage på en kedelig tirsdag aften og finde den gemte inspiration frem igen. Til et afbræk i hverdagen eller planer for sæsonen.

En anden fed feature som Pinterest har er at de løbende foreslår nye pins, baseret på dine interesser. Men derfor betyder det jo ikke, at du ikke kan bruge mine pins til noget. Det er jeg nemlig sikker på at du kan 😉 Inspiration til Halloween og efterår kan man næppe få for meget af!

Halloween og eftersårs inspiration

Jeg elsker at give dig inspiration til efteråret og især Halloween. På det sidste har jeg faktisk lavet et indlæg med 50+ idéer til budgetvenlige efterårsaktiviter OG mine foreslag til en Halloween game night, hvor jeg anbefaler 3 spil med en vild Halloween vibe. Dette er selvfølgelig også pins på min Pinterest. Som du skal være velkommen til at pinne.

Opslagstavlen “Halloween & efterårs sjov”

På opslagstavlen “Halloween & Fall fun” finder du alle de pins jeg bruger som inspiration til halloween og efterår. Efteråret er  jo en fantastisk tid, hvor der især bliver fyret op under kreativiteten. Hold kæft hvor jeg elsker det! Specielt oktober måned hos mig, bliver brugt på at hygge med græskar, farverige blade, bagning og alle mulige andre eksperimenter og her må jeg virkelig sige, at jeg elsker pinterest og min pinterest opslagstavle Halloween & efterårs sjov. Hvert år poster vanvittigt mange kreative sjæle deres idéer og tutorials, så der er aldrig et kedeligt øjeblik på pinterest. Du kan i oktober måned også se opslagtavlen herunder i min sidebar på bloggen.

efterår inspiration halloween

Læs også indlægget: Halloween i Danmark – For mig er det en måde at fejre efteråret på

Her finder du min pinterest profil

halloween efterår inspiration
Del din pinterest profil med med mig

Har du selv en pinterest profil? Så link den i kommentarerne! Jeg vil rigtig gerne se dine pins! 😀

Det var alt for denne gang, Jeg håber at vi skrives ved, så jeg kan se din pinterest konto! Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Det er altså gratis 🙂

Hav det uhyggeligt til vi ses igen 👻👻👻

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!