Halloween og efterårs inspiration – Se min samling her

halloween efterår inspiration

Inspiration til dig – Mine efterårs & Halloween pins

Jeg ELSKER pinterest og bruger det altid. Her i efteråret og til Halloween er jeg generelt endnu mere aktiv.  Jeg har masser af opslagstavler og har over 40.000 besøgende på min konto hver måned. Jeg synes Pinterest er en virkelig nem og inspirerende måde, at gemme lækre tutorials, opskrifter, DIY’s og hvad der ellers interesserer mig. Uden at have det liggende som papir, på min bærbar eller køleskabet. På pinterest kan jeg altid vende tilbage på en kedelig tirsdag aften og finde den gemte inspiration frem igen. Til et afbræk i hverdagen eller planer for sæsonen.

En anden fed feature som Pinterest har er at de løbende foreslår nye pins, baseret på dine interesser. Men derfor betyder det jo ikke, at du ikke kan bruge mine pins til noget. Det er jeg nemlig sikker på at du kan 😉 Inspiration til Halloween og efterår kan man næppe få for meget af!

Halloween og eftersårs inspiration

Jeg elsker at give dig inspiration til efteråret og især Halloween. På det sidste har jeg faktisk lavet et indlæg med 50+ idéer til budgetvenlige efterårsaktiviter OG mine foreslag til en Halloween game night, hvor jeg anbefaler 3 spil med en vild Halloween vibe. Dette er selvfølgelig også pins på min Pinterest. Som du skal være velkommen til at pinne.

Opslagstavlen “Halloween & efterårs sjov”

På opslagstavlen “Halloween & Fall fun” finder du alle de pins jeg bruger som inspiration til halloween og efterår. Efteråret er  jo en fantastisk tid, hvor der især bliver fyret op under kreativiteten. Hold kæft hvor jeg elsker det! Specielt oktober måned hos mig, bliver brugt på at hygge med græskar, farverige blade, bagning og alle mulige andre eksperimenter og her må jeg virkelig sige, at jeg elsker pinterest og min pinterest opslagstavle Halloween & efterårs sjov. Hvert år poster vanvittigt mange kreative sjæle deres idéer og tutorials, så der er aldrig et kedeligt øjeblik på pinterest. Du kan i oktober måned også se opslagtavlen herunder i min sidebar på bloggen.

efterår inspiration halloween

Læs også indlægget: Halloween i Danmark – For mig er det en måde at fejre efteråret på

Her finder du min pinterest profil

halloween efterår inspiration
Del din pinterest profil med med mig

Har du selv en pinterest profil? Så link den i kommentarerne! Jeg vil rigtig gerne se dine pins! 😀

Det var alt for denne gang, Jeg håber at vi skrives ved, så jeg kan se din pinterest konto! Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Det er altså gratis 🙂

Hav det uhyggeligt til vi ses igen 👻👻👻

Senest opdateret den

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)