Halloween for voksne, få inspiration her

Halloween for voksne

Halloween for voksne findes det? I det her indlæg vil jeg aflive myten om, at os +25 folk ikke kan have det sjovt med halloween. Samtidig vil jeg også give dig en masse bud på, hvordan du kan krydre din oktober måned med mere “u”hygge end nogensinde! Jeg lover at det både bliver sjovt og “u”hyggeligt! Og ja jeg ved godt at det gør ondt på nogle, at jeg skriver halloween for voksne, men det er nu hvad vi er 😉 I indlægget her får du lidt baggrund for indlægget og samtidig redskaberne til at lave en fed halloween for dig og vennerne. God fornøjelse!

Halloween for voksne, skal vi embrace the oldieness?

I min sprøde alder af 32, så kolliderer jeg fra tid til anden med folk, der mener at jeg er for gammel til bestemte ting. Især sjove ting. Efter min mening, så bliver vi altså ikke for gamle til noget. I hvert fald ikke de sjove, kreative ting. Jeg synes virkelig, at det er direkte komisk, når det bliver bragt op.

Så længe vi lever og elsker det liv vi lever. Hvad kan der så være galt i det? Jeg kan virkelig ikke forstå mennesker, der bremser kreative, sjove mennesker med en hånd på skulderen og et: “Er du ikke lidt for gammel til det der?”.

Som en af mine favorit komikere Donald Glover siger:

Du ved at du er død inden i, hvis en ny støvsuger er månedens højdepunkt.

Sjovt er sjovt, sådan er det. Sjov er  ikke noget børn, teenagere og tweenies har monopol på. BASTA! Hvis jeg vil skyde efter dåser med en appelsin kanon på en kedelig lørdag, i stedet for at se genudsendelsen fra vild med dans (no offence), så gør jeg sgu det BUM!

Så JA, det er helt ok at være vild med Halloween selv du har rundet 25 år. Der er så meget kreativitet og hygge forbundet med halloween, så derfor synes jeg aldrig at vi bliver for gamle til det.

Hvert år har jeg fokus på Halloween i oktober måned og det ændrer sig nok aldrig 👻🎃💀😱

Halloween aktiviteter for voksneHalloween for voksne – en dag med vennerne

Der er så mange fede halloween inspirerede ting at lave, men jeg ved at i elsker en god liste, så i kan få lidt hurtig inspiration. Eventuelt til en halloween bucket list eller en rigtig fed dag med vennerne. Idéerne her er dem vi sædvanligvis laver i løbet af måneden. Vi ses altså flere gange i løbet af oktober og hygger os sammen som rigtige voksne 😉

Halloween for voksne – Mine bud på fede aktiviteter

 • Halloween fest med udklædning og præmie selvfølgelig. Kan eventuelt gøres med tema. Som for eksempel seriemordere, dæmoner, amerikanske politikere eller andet uhyggeligt 😉 Stay tuned for mit bud på den fedeste aften.
 • Lave halloween inspirerede drinks – Vi er vel voksne he he
 • Lave halloween inspireret pynt. Se eventuelt mine pins her: pinterest.com/lisesommerlund.dk/halloween
 • Skære græskar til lanterner eventuelt med en græskar skære konkurrence
 • Lave græskarkerne snacks
 • Lave pumpkin spice latté med lidt rom 😉 – Se min opskrift her: lisesommerlund.dk/nempumpkinspicelatte
 • Lave græskar tærte. Se opskrift for pumpkin spice her: Lisesommerlund.dk/pumpkin-spice
 • Halloweenkage bagning
 • Fright night, kun for voksne. Gyseraften med halloween film. Stay tuned for indlæg. Her får du +10 idéer mere til en god aften.
 • Game night med halloween tema se for eksempel spillene her: Ghooost, Gloom eller Betrayal at the house on the hill. Anbefalet af en god ven, som også elsker halloween. Pssst.. der er en giveaway og review comming up, så følg med!! Her får du +10 idéer mere til din oktober! YAY!

Vores to største successer er fright night og game night. Game night vil i høre mere om på onsdag 😉

Pin it her 😉🎃

Halloween for voksne pinterest

👻👻👻

Har du andre bud på fede aktiviteter?

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

2 Comments

 1. Line Mailis
  25. oktober 2017 / 11:47

  Hej Lise.
  Ej hvor lyder det altså bare som en lækker aften I har planlagt! Jeg er helt enig med dig i, at man aldrig bliver for gammel til sjov og ballade! Ellers ville livet sku blive for kedeligt 😉
  Og som en af de heldige deltagere i omtalte fright night, må jeg bare sige: GEM LIGE EN VEGANSK PUMPKIN SPICE LATTÈ TIL MIG PLZ!

  KH LIne

  • 25. oktober 2017 / 13:15

   Ha ha, det skal vi nok 😀 JEG GLÆDER MIG! Det bliver MEGA hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!