Halloween game night – 3 Halloween inspirerede spil og GIVEAWAY! (afsluttet)

Halloween game night spilaften spil games

Indlægget her indeholder reklame for hyggeonkel.dk, som også sponsorerer præmien. Mange tak til Kenneth og Mads fra sitet.

Links til sitet vil blive markeret *hyggeonkel.dk

Halloween game night med GIVEAWAY! (afsluttet)

Hvad bringer os bedre sammen end en god gammeldags spil aften? En Halloween game night / spil aften går ud på, at have en rigtig “u”hyggelig spil aften med vennerne. Hvis du vil, så kan du sætte din game night op som en Halloween fest. Med pynt og drinks, hvem stopper dig? 🙂 I indlægget her får du mine anbefalinger til spil, du kan spille på din Halloween game night. Hvad end det er med familien eller vennerne og om du har kort eller lang tid til at spille. I got you!

Sammen med hyggeonkel.dk, så ud lodder vi faktisk også en stor Halloween spil pakke med selv samme spil! Så læs med til sidst i indlægget, hvor jeg afslører hvordan du kan vinde 😀

Game night for voksne

Jeg har en del venner, som går RIGTIG meget op i spil og særligt én har hjulpet mig med at lave dette fede indlæg til dig. Han har hjulpet mig med at finde de helt rigtige spil til din Halloween game night, så du kunne finde vej igennem de milliarder af spil, som findes derude. 😀🎃👻 Nu har jeg jo mest fokus på minimalistisk livsstil her på min blog. Jeg mener personligt at mange har glemt, hvad det vil sige at være sammen uden telefoner og tv. Så derfor vil jeg selvfølgelig gerne give dig nogle alternativer ligesom i indlægget her.

Fede Halloween inspirerede spil og GIVEAWAY med hyggeonkel.dk

Vi har tre bud på fede Halloween inspirerede spil. Nemlig Ghooost, Gloom og Betrayal at the house on the hill. Alle er på engelsk og spillene kommer i sværhedsgrads rækkefølge, hvis det giver mening. Jeg har lavet beskrivelser, så du kan finde ud hvilke, der passer til dig og din Halloween game night.

Ghooost

halloween gamenight spilaften ghoost
Ghooost kan købes for 69.95 DKK *hyggeonkel.dk

Gamenight med Ghooost! – Et spil for hele familien

Hvis du elsker Tim Burtons univers lige som mig, så er Ghooost et musthave spil. Skaberen af spillet er Richard Garfield og altså ikke Tim Burton. Selvom mange figurer fra spillet har samme skævheder som i netop Tim Burtons univers. Det mest kendte spil Richard Garfield har designet er spillet Magic – The gathering. Magic cards bliver stadig samlet og spillet med verden over. De fantastiske illustrationer i Ghooost er lavet af Dimitri Chappuis.

I Ghooost har hver spiller et hus med spøgelser. Spøgelserne skal skræmmes væk og den eneste måde du kan gøre det på, er ved at have et endnu mere skræmmende spøgelse. Den sidste spiller, der stadig har spøgelser i sit hus taber. Ghooost er et virkelig nemt spil, som på en eller anden måde minder om Uno. Det er et kortspil, som er virkelig nemt at sætte sig ind i og så fylder det heldigvis heller ikke meget. Det bærende element i spillet er de super fede illustrationer. Alle de creepy væsener, du kan komme i tanke om er repræsenteret. Derfor er spillet perfekt til en Halloween game night. Det er et afslappende spil, hvor deltagerne hurtigt kommer til at snakke om især illustrationerne. Ghooost kan anbefales som opvarmnings spil eller hvis hele din familie skal holde spil aften. Vil du gerne have fingrene i Ghooost? Så vær med i min Giveaway her i Oktober 😉

Detaljer: Ghoost

Sværhedsgrad: Så simpelt som Uno og med 1.41 (ud af 5). I følge boardgamegeek.com. Sidst opdateret 02-10-2018

Alder: 8+ År:

Antal spillere: 2-6 spillere

Tid: Et spil varer omkring 15-20 min.

Et sæt indholder:

 • En yderst dekorativ æske med magnet lukning
 • Et sæt kort med fængende illustrationer af spøgelser og monstre
 • 9 jetoner med motiver af hjemsøgte huse
 • Instruktioner

Vil du læse mere om spillet?

Review og scores fra boardgamegeek.com/ghooost

Se også det udmærkede video review fra The Dice tower her: Youtube.com/thedicetower-ghooost-59s

Vi skipper introen og starter reviewet ved 59 sek. 😉 De fortæller mange af de samme ting som jeg har nævnt, men her kan du få en idé omkring de fede illustrationer, størrelser af æske, jetoner etc.

Gloom

Halloween game night spilaften gloom
Gloom kan købes for 179.95 DKK *hyggeonkel.dk.

Game night med Gloom – Et fedt halloween spil for dig og vennerne

Gloom kører den samme stil fra inderst til yderst både i design og plot. Igennem alle kort køres farvetemaet med sort, rød og hvid. Illustrationerne minder lidt om simple stregtegninger, som sagtens kunne være inspireret af Edgar Allan Poes dystre digte. Krager, skeletter og andre creepy Halloween ting er selvfølgelig med. Som en sidste detalje omkring kortene i Gloom, så er alle kortene af god kvalitets gennemsigtig plastik. De holder rigtig længe og kan nemt gøres rene, hvis der skulle ske uheld. Gloom vandt mig over med plottet, som efter min mening er i bedste tragisk komiske Halloween stil.

Selve spillet går ud på at sørge for, at din familie bliver så ulykkelig som mulig, inden de dør. Familierne i spillet tror nemlig på, at jo værre deres liv er på jorden, jo bedre vil dit næste liv være. Derfor vinder den spiller som har haft den mest ulykkelige familie. Gloom er nemt at sætte sig ind i og så har det en stor underholdningsværdi. Alle voksne kan være med, lige meget hvilket spil niveau de er på.

Psst… Hvis du skal gå all out med din spil aften, så kunne du køre Gloom tema i din pynt, mad og drinks. Sort, rød og hvid. Så bliver det bare ikke bedre 👻

Detaljer: Gloom

Sværhedsgrad: Relativt nemt med 1.64 (ud af 5). I følge boardgamegeek.com. Sidst opdateret 02-10-2018

Alder: 13+ År

Antal spillere: 2-4 spillere

Tid: Et spil varer omkring 60 min.

Et sæt indholder:

 • En lille klassisk papæske med glanslaminering, som faktisk er ret svær at åbne. Løs problemet ved at lægge et tyndt bånd i, inden du lukker kassen igen. Gloom er virkelig nemt at have med rundt, den lille æske fylder nemlig det samme som to spil kort
 • 20 karakter kort
 • 2 reference kort
 • 57 forandrings kort / modifier cards
 • 11 events
 • 20 pludselig død kort / untimely deads cards
 • Instruktioner

Vil du læse mere om spillet?

Læs mere om selve spillet her: Hyggeonkel.dk/gloom

Review og scores fra boardgamegeek.com/gloom

Se også det rigtig gode video review fra Board to death her: Youtube.com/boardtodeath-gloom

De fortæller kort, hvordan du spiller spillet og du kan se de monster fede, gennemsigtige Gloom kort.

Betrayal at the house on the hill

Halloween game night spilaften betrayal at the house on the hill
Betrayal at the house on the hill kan købes for 279,95 DKK *hyggeonkel.dk.

Betrayal at the house on the hill – Til en ægte Halloween game night

Det her er spillet til den seriøse Halloween game night. I det her spil kan alt ske. Faktisk har spillet så mange muligheder, at der aldrig vil være to ens spil. Tag lige et hurtig kig på indholdet under Detaljer længere nede, så kan du måske få en idé om variations mulighederne👻

Der er tænkt over detaljerne i spillet her og selve designet giver mig næsten kuldegysninger.

Betrayal at the house on the hill er rollespil. Alle i spillet har derfor en rolle og én spiller er forræderen. Forræderen skal forhindre de andre i at komme ud og de resterende spillere skal slippe ud af huset, inden de dør i det😱. Betrayal at the house on the hill handler både om held og taktik. Hvert kort og terningkast bestemmer din videre skæbne igennem huset. Til spillet findes to bøger. Én til forræderen og én til de opdagelsesrejsende. I bøgerne kan du se, hvor jeres held bringer jer hen. Mega spændende!!! Det her et spil med så mange muligheder og jeg har kun lige skrabet overfladen.

Jeg håber på at lave et mere dybdegående review af spillet sammen med udvidelsen: Betrayal at the house on the hill – Widows walk *hyggeonkel.dk. Så stay tuned.

Detaljer: Betrayal at the house on the hill

Sværhedsgrad: Middelsvær med 2.37 (ud af 5). I følge boardgamegeek.com. Sidst opdateret 02-10-2018

Alder: 12+ År

Antal spillere: 3-6 spillere

Tid: Et spil varer omkring 60 min.

Et sæt indholder:

 • En stor kraftig æske med kraftig laminering med tekstur
 • 2 bøger, Secrets to survival og Traitors tome
 • Instruktioner
 • 44 rum fliser (kraftigere pap)
 • 1 Indgangs flise (Entrance hall/ Foyer/ Grand Staircase tile)
 • 6 figurer
 • 6 karakter kort, dobbeltsidet
 • 30 papir klips
 • 8 særlige terninger, kun til Betrayal at the house on the hill
 • 1 skift/skade spor (Turn/damage track)
 • 13 varsels kort (omen cards)
 • 22 ting kort (item cards)
 • 45 event kort
 • 149 tokens (mange slags)

Vil du læse mere om spillet?

Review og scores fra boardgamegeek.com/bathoth

Se også det lidt ældre, men udmærkede video review og hjælp til spillet fra The dice tower her: Youtube.com/thedicetower-bathoth

I vores giveaway kan du vinde ALLE tre spil. Så du kan få den perfekte Halloween game night med vennerne.

Giveaway med hyggeonkel.dk

For at være med i giveawayen skal du gå ind på min facebook: facebook.com/lisesommerlund.dk og deltage.

 • Du skal like opslaget
 • Fortælle hvem du vil spille med

Du er selvfølgelig velkommen til at dele med dine venner og opfordre dem til at være med. Alle er velkomne i den her give away.

Jeg ser alt og jeg elsker, når i deler 😉

Vinderen bliver fundet onsdag den 17. Oktober kl. 20.00, vinderen får direkte besked. Herefter så sender Mads eller Kenneth fra hyggeonkel.dk umiddelbart efter. De plejer at være ret hurtige, så du kan nå at lave din egen game night med spillene, hvis du er den heldige vinder 🙂

Held og lykke!

Det var alt for denne gang

Du kan finde alle mine halloween og efterårs pins på pinterest her. Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret.

Hav en fantastisk måned!

🎃🎃🎃

Er du på Pinterest? Så Pin indlægget, hvis du vil huske det 😉

Halloween spil games game night spil aften

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!