Efterår og Halloween

Få et halloween look alle vil tale om – Få garanteret inspiration her!

halloween-look-inspiration

Inspiration til dit halloween look

Ja, jeg ved godt, at det er lidt tidligt, men jeg synes at det er vigtigt, at være i god tid med sit look inden den store halloween aften. Især hvis du gerne vil være center of attention med dit look. Vi ser år efter år gæster til vores halloween fest være rimeligt snevre i deres udklædning. Så derfor vil jeg gerne hjælpe dig til en rigtig fed uklædning i år. Slut med zombier, hekse og vampyrer. Det har vi set nok af. Eller hvis det skal være helt forfærdeligt… en zombie nisse. 😆 Hvert år bliver de fleste af de fleste inspireret af film der lige er udkommet, så forbered jer på en MASSE klovne i år.

Læs med her og vær garanteret det fedeste look nogensinde!

👻👻👻

Halloween look inspiration – Mine 2 youtube favoritter

Der er bare ikke noget bedre end en halloween tutorial, så man virkelig kan se, hvordan looks bliver kreeret. Jeg bliver altid helt vildt inspireret. Så her får i mine 2 favorit youtubere, når vi taler special effects og halloween looks!

Inden i går videre, så skal i vide, at jeg har fået billederne fra deres officielle instagrams.  Jeg vil kun give inspiration videre til jer i form af at gøre jer opmærksom på, at de eksistererer. Disse 2 youtubere har jeg set meget og kan jeg varmt anbefale. I kan klikke på billederne og gå direkte til deres kontoer. Jeg har stor respekt for disse mennesker og deres arbejde.

Glam & gore

Den første youtuber hedder Mykie. Hun er en selvlært makeup artist fra L.A.

Idéen omkring glam & gore er, at have både normale, glam makeup tutorials og samtidig lave creepy special effect tutorials. Et ret sjovt koncept. Mykie tager ikke sig selv så alvorligt, er super sjov og er ikke bange for at være ærlig, vise seerne præcis hvad hun gør også selvom hun laver en fejl eller fortryder noget. Så viser hun bare hvordan hun laver det igen. Hun er også rigtig god til at fortælle om alternative metoder til at lave et look. Mykie har lavet flere serier fx. Disney prinsesse serien med én glam og én gore version af samme prinsesse. Hun viser på sin youtube kanal, hvordan alle looks er kreeret og er helt sikkert værd at kigge på.

Se alle Mykie’s Halloween tutorials her: Glam&gore Halloween playlist

Glam & gore logo

  • halloween look
    Klik dig til tutorial

Du finde Glam & Gore ved at klikke dig direkte til hendes sociale medier ved hjælp af billederne.

Eller her youtube, facebook, Instagram,

MadeUlook

Den næste youtuber hedder Lex. Hun er uddannet kosmetolog, makeup artist og body painter. Hun laver de fleste looks udelukkende med bodypaint/sminke. Som kan være en fordel for nogle. Og hun viser rigtig fint, hvad små probs kan gøre ved et look. Lex har den lidt specielle feature, at hun har en mund som en havnearbejder, men det er faktisk også en af de ting jeg elsker ved hende. Hvis jeg skulle lytte til en youtuber non-stop resten af mit liv, så ville det nok være hende. Hun er også lidt af en rocker og wild spirit.

Halloween look

  • halloween look
    Klik dig til tutorial

Du kan finde MadeUlook ved at klikke dig direkte til hendes sociale medier ved hjælp af billederne.

Eller her youtube, facebook og Instagram

Det var alt for denne gang, jeg håber selvfølgelig at du kan bruge indlægget til noget. Jeg bliver i hvert fald altid inspireret af de tøser her! Skriv endelig i kommentarerne, hvis i kender en youtuber eller blogger som jeg bør kende, så skriv og link det endelig i kommentarerne. Eller endnu bedre, hvis du har et look selv! Så kan du altid tagge mig på instagram @lise_sommerlund

Hvis du vil have mere halloween inspiration i løbet af oktober, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Det er altså gratis 🙂

Hav det uhyggeligt til vi ses igen👻

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.