Frustreret og brug for en ny vinkel? så læs “Hvem har flyttet min ost?”

hvem har flyttet min ost

Indlægget her indeholder et affiliate link. Ved at købe ved hjælp af dette link, støtter du automatisk bloggen finansielt. Intet bliver dyrere. Saxo tjener bare ikke ligeså meget på bogen, fordi jeg også får en procentdel 😉

🧀

Hvem har flyttet min ost? – Her får du stof til eftertanke

Er du også frustreret over jobbet eller bare livet generelt? Sidder du fast i livets store myretue? Eller går du igennem en periode med irriterende udfordringer, som du har brug for at få ud af verden? Så er “Hvem har flyttet min ost?” helt sikkert noget for dig. Bogen er utrolig letlæselig med rigtig mange gode pointer, som du helt sikkert kan bruge til noget. Ikke underligt at den er solgt i over 10 millioner eksemplarer og oversat til de fleste sprog. Læs med hvorfor, hvad bogen handler om og hvordan du kan læse den ganske gratis.

Derfor læste jeg “Hvem har flyttet min ost?”

Jeg er i øjeblikket, et meget specielt sted i mit liv. Jeg ved knapt nok, hvad der er op og hvad der er ned. Så derfor bestemte jeg mig for, at lave en timeout og hive en bog ned fra hylden, som jeg har villet læse i mange år. Nemlig “Hvem har flyttet min ost?” af Dr. Spencer Johnson. Bogen var vanvittigt populær da den udkom og er det nok stadig. Idéen med bogen skulle være, at blive bedre til at tackle forandringer og udfordringer i sit privat liv og arbejdsliv. Og udfordringer har jeg vidst nok af ha ha. Så jeg gik igang.

Så hvad handler “Hvem har flyttet min ost?” om?

Bogen er bygget sådan op, at den først skildrer en “sammenkomst” af gamle venner, der ikke har set hinanden i mange år. En af vennerne fortæller så historien “Hvem har flyttet min ost?” til de andre. Historien handler i meget grove træk om to mennesker og to mus. De er allesammen ude efter ost. Osten er et symbol på det der giver os en følelse af glæde, success og lykke. Hver af de fire individer spiller hver sin helt særlige rolle i historien. Og vi bliver taget med på en rigtig sjov rejse i jagten på ost. Historien handler om os ALLE sammen. Og jeg vil vove at påstå at vi alle kan se os selv i en eller flere af individerne. Igennem historien kommer der rigtig mange tips og sjove citater, som kan overføres til vores eget liv. Bogen slutter med en helt uundværlig diskussion. Hvor vennerne så sidder i diskuterer historien og meget går op for dem omkring deres eget liv.

Du skal læse den, hvis:

 • Du er frustreret.
 • Du er sensitiv/følsom
 • Du lider under forandringer, som du ikke kan styre.
 • Du hader optimeringer i arbejdslivet.
 • Du går igennem en periode med trial and error og har mistet pusten
 • Har endt uddannelse og skal starte et normalt fuldtidsjob.

Det tænkte jeg bagefter

Hvorfor har jeg ikke læst den før? Hold da op, hvor kunne den have hjulpet mig i mit unge arbejdsliv og skånet mig for mange frustrationer. Bogen tager kun en time at læse. Og det er en time , der er GODT GIVET UD! Jeg fik virkelig meget ud af den og ville med glæde læse den igen! Og derfor skal den selvfølgelig også deles med dig.

Hvis du ikke har lyst til at investere i bogen, så kan den lånes gratis på biblioteket ved at følge linket her: Bibliotek.dk/hvemharflyttetminost så kan du hente den på dit nærmeste bibliotek. Det er altså nemt 🙂 . Bogen her er også perfekt som den lille gave til dem, som skal ud og have et fuldtidsjob, efter endt uddannelse. Jeg ville ønske at jeg havde fået den inden jeg gjorde.

Hvem har flyttet min ost kan købes her: Saxo.dk/hvemharflyttetminost (affiliate link). Ved at købe ved hjælp af dette link, støtter du automatisk bloggen finansielt. Intet bliver dyrere. Saxo tjener bare ikke ligeså meget på bogen, fordi jeg også får en procentdel 😉

Det var alt for denne gang, skriv endelig, hvis du vil sige hej eller hvis du selv har læst bogen evt. din oplevelse herunder i kommentarerne 🙂 Tusind tak til dig derude, der læste med her på bloggen, det er her jeg ånder lige nu og det betyder rigtig meget, at du følger med.

Hvis du vil følge med fast, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) (, på facebook eller Bloglovin‘. Det er altså gratis 🙂

 

Hav det fantastisk og vi ses ♥♥♥

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

2 Comments

 1. Rikke
  22. september 2017 / 21:48

  Sjovt jeg lige støder på et indlæg om den bog nu, sad netop og læste om den forleden dag, og tænkte at den må jeg have læst.
  Kh Rikke fra Rosetid.dk

  • Lise
   22. september 2017 / 22:23

   Ja, den er faktisk vanvittigt god. Så god at jeg med glæde ville bruge en time på at læse den igen. Tænk at du skulle tage mig så lang tid. Du må lige skrive hvad du synes, når du når dertil 🙂

   Knus Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!