Efterår og Halloween

Inspiration til efteråret finder du her!

inspiration-i-efteraaret-finder-du-her

Inspiration til dig – Mine efterårs & Halloween pins

Jeg ELSKER pinterest og bruger det altid. Her til efterår og ved halloween, er jeg generelt endnu mere aktiv.  Jeg har masser af opslagstavler og har over 12.000 besøgende på min konto hver måned. Jeg synes det er en virkelig nem og inspirerende måde, at gemme lækre tutorials, opskrifter, DIY’s og hvad der ellers interesserer mig.  Så kan jeg altid vende tilbage på en kedelig tirsdag aften og finde den gemte inspiration frem, til et afbræk i hverdagen eller planer til weekenden. En anden fed feature er jo et Pinterest selv foreslår nye pins, baseret på mine interesser. Men derfor betyder det jo ikke, at du ikke kan bruge mine pins til noget. Det er jeg nemlig sikker på at du kan 😉 Inspiration til halloween og efterår kan man næppe få for meget af!

Opslagstavlen “Halloween & efterårs sjov”

På opslagstavlen “Halloween & Fall fun” finder du alle de pins jeg bruger som inspiration til halloween og efterår. Efteråret er  jo en fantastisk tid, hvor der især bliver fyret op under kreativiteten. Hold kæft hvor jeg elsker det! Specielt oktober måned hos mig, bliver brugt på at hygge med græskar, farverige blade, bagning og alle mulige andre eksperimenter og her må jeg virkelig sige, at jeg elsker pinterest og min pinterest opslagstavle Halloween & efterårs sjov. Hvert år poster vanvittigt mange kreative sjæle deres idéer og tutorials, så der er aldrig et kedeligt øjeblik på pinterest. Du kan i oktober måned også se opslagtavlen herunder i min sidebar på bloggen.

efterår inspiration halloween

Læs også indlægget: Halloween i Danmark – For mig er det en måde at fejre efteråret på

Her finder du min pinterest profil

halloween efterår inspiration
Del din pinterest profil med med mig

Har du selv en pinterest profil? Så link den i kommentarerne! Jeg vil rigtig gerne se dine pins! 😀

Det var alt for denne gang, Jeg håber at vi skrives ved, så jeg kan se din pinterest konto! Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Det er altså gratis 🙂

 

Hav det uhyggeligt til vi ses igen 👻👻👻

2 Comments

  1. Min pumpkin spice opskrift og alt du bør vide om blandingen

    […] de lækre pins jeg havde på min pinterest opslagstavle “Halloween & Fall fun” (læs det her). Og i de fleste dessert opskrifter som jeg har gemt, så er der næsten altid noget med græskar. […]

    09 . 10 . 2017
  2. Inspiration til vegansk og plantebaseret kost finder du her!

    […] nævnt før i indlægget her: Inspiration til efteråret. Så bruger jeg pinterest rigtig, rigtig meget. Lige nu har jeg ca. 19.000, der bliver inspireret […]

    08 . 11 . 2017

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.