Inspiration til dig – Mine veganske og plantebaserede pins

Vegansk og plantebaseret pinterest lise sommerlund

Du ved måske allerede nu, at jeg er VILD med Pinterest. På min egen Pinterest profil, er min absolut favorit tavle den om Vegansk og plantebaseret kost.

Pinterest er en vanvittigt nemt og hurtigt sted at finde inspiration til den veganske madlavning og plantebaseret kost. I LOVE IT!

Jeg bruger Pinterest rigtig, rigtig meget. Jeg har haft aktivitet fra 8.000 til 120.000, der bliver inspireret af mine opslagstavler hver måned. Selvfølgelig afhængig af, hvor meget jeg selv bruger Pinterest.

Vegansk mad er nemlig meget mere end bare avocado på toast, pomfritter og Oreos!

Pinterest sparer mig både, tid, plads, penge og frustrationer

Hvis du ikke allerede bruger Pinterest, så vil jeg virkelig anbefale dig at kigge på det. Pinterest er en slags visuel søgemaskine og her kan du gemme alt det, du bliver inspireret af.

Plads og penge

Inden jeg startede min minimalistiske rejse havde jeg rigtig mange kogebøger, men jeg fik dem aldrig brugt. Nu har jeg solgt næsten alle dem jeg havde og jeg kunne aldrig finde på at købe en fysisk kogebog igen. Det har både givet mig flere penge i sparegrisen og mere plads på reolen.

Jeg sparer SÅ meget tid og frustrationer

Før i tiden, så havde jeg to scenarier, der udspillede sig omkring middagstid.

1. Jeg plagede mig selv med at SKULLE bruge mine kogebøger og blev næsten stresset, når jeg ikke kunne finde en ret, der passede til behovet den aften. Set i bakspejlet, så gav mine kogebøger mig en masse negativ energi, når de stod og fyldte på hylden. Uden at blive brugt…

2. Jeg lavede hovedløs mad UDEN kogebog og opskrift. Tit blev det ret kedeligt og jeg fangede mig selv i, at jeg ikke varierede mine retter nok.

Nu bruger jeg bare Pinterest = 0DKK og ingen plads

Når jeg skal lave vegansk aftensmad, så søger jeg bare i mine pins. Hvis jeg har lyst til at lave en vegansk ret med linser, så søger jeg bare på det. Så har jeg allerede gemt en masse linseretter, der inspirerer mig. Pinterest har jeg i en app på min telefon og den er gratis at bruge. Genialt, hvis du spørger mig.

Mit forhold til vegansk mad

Jeg plejer at sige, at jeg ikke er direkte veganer, men at jeg satser på en mere plantebaseret kost og en ansvarlig livsstil. Det plejer at være mere fordøjeligt for folk. Jeg elsker at eksperimentere og foretrækker at lave nye retter uden animalske produkter, som smager godt og dækker alle familiens behov. Jeg tror ikke på, at kød og forarbejdet mad er sundt længere. Der bliver simpelthen puttet for meget L*** i både dyrene og maden, så den bliver nemmere og hurtigere at producere. Det er derfor jeg prøver at gå uden om det, jeg ikke kan lave og kontrollere selv. Jeg vil ikke komme så meget ind på dyreetikken her på min blog, jeg tror i kender min holdning til det.

Du kan læse mere om hvorfor jeg tror på den plantebaserede kost, som vejen frem i indlægget her: Den plantebaserede kost. Her fortæller jeg også om, hvad jeg har lært omkring fødevareindustrien igennem mit arbejde som laborant.

I fremtiden skal jeg nok dele nogle af familiens veganske favoritter, det skal i ikke snydes for.

Opslagstavlen “Vegansk og Plantebaseret kost”

På opslagstavlen Vegansk og Plantebaseret kost har jeg primært opskrifter til budgetvenlige, veganske og plantebaserede familieretter, men også desserter og snacks. Det er retter, der ikke indeholder animalske produkter overhovedet. Heller ikke æg, mælk etc. Bare så vi fik det på plads 😉

Vegansk plantebaseret kost pinterest

Del din Pinterest profil med os (mig og de andre læsere)

Har du selv en Pinterest profil med en vegansk opslagstavle? Så link den endelig i kommentarerne!

Senest opdateret den

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)