Inspiration til vegansk og plantebaseret kost finder du her!

Inspiration til vegansk og plantebaseret kost finder du her!

Inspiration til dig – Mine veganske pins

Som nævnt før i indlægget her: Inspiration til efteråret. Så bruger jeg pinterest rigtig, rigtig meget. Lige nu har jeg ca. 19.000, der bliver inspireret af mine opslagstavler hver måned. En af de opslagstavler jeg elsker at bygge på hedder Plantbased diet. Og det er her jeg gemmer alle mine veganske pins. Så i anledning af world vegan month i november. Så vil jeg selvfølgelig gerne dele den med dig. Vegansk mad er nemlig meget mere end bare avocado på toast, pomfritter og oreos!

Mit forhold til vegansk mad

Jeg plejer at sige, at jeg ikke er veganer, men at jeg satser på en mere plantebaseret kost og en ansvarlig livsstil. Jeg elsker at eksperimentere og lave nye retter uden animalske produkter, som smager godt og dækker alle familiens behov. Jeg tror ikke på at kød og forarbejdet mad er sundt længere. Der bliver simpelthen puttet for meget L*** i både dyrene og maden, så den bliver “nemmere” at producere. Det med selve dyrevelfærden er en helt anden snak. Men det er derfor jeg prøver at gå uden om det, jeg ikke kan lave og kontrollere selv. I fremtiden skal jeg nok dele nogle af familiens veganske favoritter, det skal i ikke snydes for.

vegansk plantebaseret kostOpslagstavlen “Plantebaseret kost”

På opslagstavlen Plant based diet” finder du alle de pins jeg bruger som inspiration til plantebaseret og vegansk madlavning. Der er simpelthen, SÅ mange vanvittigt dygtige, passionerede veganere derude, som deler de lækreste opskrifter.

På opslagstavlen Plantebaseret kost har jeg primært opskrifter til familieretter, men også desserter. Det er retter, der ikke indeholder animalske produkter som overhovedet. Heller ikke æg, mælk etc. Bare så vi fik det på plads 😉

Du kan i November måned også se opslagstavlen Plantbased diet i min sidebar her på bloggen. (nederst på mobil).

 

Du kan også læse mere om, mine efterårs pins lige her:  Inspiration til efteråret

Her finder du min pinterest profil med et klik

pinterest lise sommerlund

Del din pinterest profil med med mig

Har du selv en pinterest profil med en vegansk opslagstavle? Så link den i kommentarerne! Jeg vil rigtig gerne se dine pins! 😀

Det var alt for denne gang, Jeg håber at vi skrives ved, så jeg kan se din pinterest konto!

Hvis du vil høre mere om world vegan month og få en masse veganer inspiration så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen 💚💚💚

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.