Jeg er blevet interviewet af Familiejournalen!

interview familiejournal

Hovsa, var det i dag?

Jep, du læste rigtigt, for lang tid siden blev jeg interviewet af Familiejournalen. Tiden er gået, men nu er bladet ude. Lige pludselig stod jeg i min lokale Netto og kiggede på bladet, hvor min smukke søn og jeg griner på forsiden. Og mit navn står der “Gisp” det er lidt mærkeligt 🙂 Jeg tror det er vigtigt, at huske at jeg fortæller om MIN oplevelse og MINE erfaringer og at disse ikke gælder for alle Acusticus Neurinom patienter. De som er ramt af AN har meget forskellige “følgeskader” eller symptomer. Nogle mærker næsten intet og andre har det værre end jeg. Hvis du vil læse mere og få et lille indblik i mit og min søns liv, så hop ned og find Familiejournalen i din lokale biks.

Jeg vil skabe fokus – så fremtidige patienter kan få det nemmere

Da jeg først fandt ud af, at jeg havde AN, så var der noget, der blevet meget klart, meget hurtigt og det var hvordan min livskvalitet dalede. Jeg blev rigtig, rigtig modløs og min ellers boblende personlighed svandt ind. Derfor valgte jeg at skabe nyt fokus, at fokusere på det positive i livet og på at se fremad. I stedet for at sammenligne mig selv med, hvem jeg var. Så forsøger jeg at se frem og fokusere på de ting i livet, som er vigtige for mig. Jeg synes tit at det er svært at se det positive i AN, MEN jeg har nemt ved at se det positive i at leve. Her er der bestemte teknikker jeg benytter mig af, prøver af og jeg lærer. Dem vil dele her på siden. Især som en slags hjælp til nye patienter.

Derfor rev jeg blogger-rødderne op

Jeg rev blogger-rødderne op, så jeg kunne starte på en frisk og sørge for, at alt mit nye indhold skulle være så clean og ægte som muligt. Her på siden er der stadig mange artkler og indlæg, der lader vente på sig. Og det er faktisk et led i mit projekt om ikke at se for meget tilbage. Her på min nye blog er intet farvet af, hvad man “burde” gøre som blogger. Det her er virkelig mig, som jeg er nu. Lise Sommerlund. Og jeg glæder mig til at lave en rigtig, rigtig fed og positiv blog, men samtidig med et upoleret syn på livet. Fordi som du nok også ved, så er livet nemlig ikke altid lige let 🙂

Her kan du få hjælp, hvis du har Acusticus Neurinom eller vil vide mere

Acusticus Neurinom Foreningen

Her kan du finde næsten alt (hvis ikke alt), der er værd at vide omkring AN, du kan også finde kontaktpersoner og vanvittigt mange nyttige links. Blandt andet AN’s facebook gruppe, som også virkelig kan anbefales. Både som ny og gammel patient. Os nye patienter, har brug de “gamle patienters” erfaringer. Så som gammel patient, kan du altså stadig gøre en kæmpe forskel.

Følg linket her: Acusticus Neurinom foreningen

Tusind tak til dig derude, der læste med her på bloggen, det er her jeg ånder lige nu og det betyder rigtig meget at i følger med. Og jeg glæder mig til fremtiden, hvor jeg vil dele så mange fede ting med jer! I kan tilmelde jer i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) (, på facebook eller Bloglovin‘.

 

Hav det fantastisk og vi ses ♥♥♥

 

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!