Jeg skal opereres den 1. Nov.

Acusticus neurom

Jeg skal opereres…

Jeg skulle trække vejret dybt inden jeg vendte tilbage til bloggen. Tusind tanker tordner rundt i hovedet lige nu. Tusind mennesker skal informeres og der er kun én til at gøre det. – Mig – I det her indlæg vil jeg fortælle lidt om de informationer jeg har fået indtil nu.

Acusticus Neurinom typer

Der er 3 typer Acusticus Neurinomer, så vidt jeg ved.

1. De der er i dvale, som ikke vokser længere

2. De der vokser normalt og langsomt 1-2 mm årligt

3. Dem der bliver betegnet som aggressive og vokser væsentlig mere end 1-2 mm. årligt.

Jeg fik den aggressive….

Lægen snakkede så hurtigt, at jeg knapt kunne følge med. På billedet var min AN, som mest af alt lignede en væltet isvaffel. Det var tydeligt at se at den var vokset… Meget. Det var surt, men det var også præcis det jeg havde forventet og forberedt mig på.

De sidste måneder har været virkelig udfordrende. Min stolthed har lidt mange knæk og jeg har ikke følt mig som mig selv…

Jeg fik egentlig klar besked. Den var den aggressive type AN, så jeg SKAL opereres lige meget hvad og min balancenerve er død, som følge af den voksende tumor. Der var ingen beslutninger at tage. Sådan var det bare. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvis den ikke var blevet opdaget.

Operation med blandede følelser

Jeg skal opereres den 1. Nov. på Riget. De vil prøve, at lave en hørelses-bevarende operation og der er kun 1-2% chance for permanent ansigtslammelse. Kind of yay? Jeg skal være indlagt min. 3 dage på intensiv og 7-11 dage totalt på Riget. De skal operere, hvor de åbner bag ved øret. I den forbindelse trimmer de mig nok lidt, så måske skal ud og have ny fiks fritz, inden operationen?

Jeg gik fra Rigshospitalet og var egentlig OK. Jeg fik bekræftet, hvordan jeg havde haft det og hvordan udviklingen også havde været. Alt var normalt i forehold til situationen. Så jeg gik derfra og følte mig lidt mindre skør, hvis det giver mening? Jeg må nemlig ærligt indrømme, at alle disse symptomer har virket næsten absurde… Tænk at så “lille” en AN. Kan lave så meget ravage i et liv?

I må bære over med mig

Jeg ville gerne skrive mere, men mine dage går med virkelig mange sure gøremål for tiden. Sygedagpengecenter, arbejde, læger, forsikringer etc. etc. Det er helt vildt. Ikke nok med at mit hoved snurrer rundt på grund af nyheden, men den snurrer også rundt på grund af det tunge system, som jeg nu skal igennem… Life sucks lige nu.

Heldigvis har jeg et fantastisk netværk, familie og venner, og jeg får al den hjælp og opbakning jeg har brug for.

Tusind tak fordi du læste med, det betyder virkelig meget for mig og det er også opbakning i sig selv. Jeg håber vi ses igen og måske endnu bedre at vi ses i kommentarerne 🙂

Hav det fantastisk og vi ses :*

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!