Jobcenter for kronisk syge?

Jobcenter til kronisk syge

Er jobcenteret virkelig stedet for kronisk syge?

Jeg ved, at det er et meget tabubelagt emne. Jobcenteret. Jeg har i lang tid været tilknyttet sygedagpengecenteret, sygedagpengecenteret er en del af jobcenteret i min kommune. Det har været virkeligt ubehageligt oven i  det sygdomsforløb, jeg har været igennem og stadig er ved at komme ud af nu. For det meste, har det ikke noget at gøre med de mennesker, som jeg har mødt, men mere systemet som helhed, der ikke giver nogen mening overhovedet.

I min tid i systemet har jeg stiftet bekendskab med flere fra min egen situation og andre, der også havde seriøse problemer. Folk som var så syge, at deres psyke i forevejen havde lidt et kæmpe knæk.

Kronisk syg – Lad os lige smage på den

Den smager ikke særligt godt, faktisk er det et utroligt anstrengende kort at få på hånden. Og det er endda uden snak om jobcentre og andre “sjove” systemer.

Hvis