Dét her får du på bloggen i December + mit forhold til julepynt

Dét her får du på bloggen i December + mit forhold til julepynt

December måned på bloggen

Du har måske allerede set det komme. December måned kommer til at stå i julens tegn! I den kommende måned vil jeg rigtig gerne dele mine juletraditioner med dig. Jeg giver dig masser af inspiration til en måske anderledes jul og juleaktiviteter med hele familien. Jeg glæder mig helt vildt! Det bliver så hyggeligt! Jeg er også med i Bloggers by hearts julekalender ligesom sidste år og giver mine bud på julepranks på kontoret. Sidst på måneden vil jeg dele mine nytårsforsæt med dig og jeg lover, at de bliver værd at læse. Jeg vil nemlig vove pelsen og påstå at ALLE kan bruge de indlæg til noget. Så det glæder jeg mig til at dele med dig. Her i dette indlæg vil jeg fortælle om den første ting vi gør i December.

1. December skal der pyntes op

Min mand bliver pisket ned i den kolde, dybe kælder under vores betonbyggeri af et lejligheds kompleks. Flyttekasser med julepynt kommer op og halloweenpynt kommer ned. I det store vindue i stuen er der allerede lys. Lyset bliver tændt den 1. November. Dog uden julepynt. Ellers bliver det simpelthen for mørkt i lejligheden. Med hensyn til julefarver så hersker de klassiske julefarver. Rød, grøn, guld og naturfarver. I år måtte jeg have en anderledes taktik med pynten. Normalt pynter jeg kun karmen rundt, men i år fik det meste af lejligheden en omgang. Sart julepynt kom op i højden og mindre sart kom ned i højden. Vores søn kan jo lige pludselig nå pynten og der skulle jo helst også være noget sjovt på juletræet, når det kommer hjem.

Bæredygtig julepynt og DIY planer i December

Derudover har jeg planer om at lave julepynt i filt, stof, grankogler og træ i år sammen med Maria fra Curlycamper.dk. Så jeg får julepynt, der kan holde længere. Det er faktisk et slags opstarts attempt på noget mere “bæredygtig” julepynt, fordi det vil kunne holde i mange år. Det glæder jeg mig RIGTIG meget til.  Det er også min plan, at få flettet mere holdbare stjerner og hjerter, som ikke bare holder ét år eller ligger og krøller i julekassen.

Har du en juletradition for 1. December, så del den/dem endelig i kommentarerne ❤

🎄🎄🎄

Det var alt for denne gang. Jeg har sagt det før og siger det igen. Jeg er virkelig glad for at du læser med.

Hvis du vil høre mere om mit liv, bæredygtighed, stof til eftertanke, livsstil og selvfølgelig en masse juleinspiration i løbet af december måned. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk

Find alle mine inspirerende vinterindlæg her: Lisesommerlund.dk/vinter

Hav det fantastisk til vi ses igen og rigtig rigtig glædelig jul 🎄

Følg mig her:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.