Tager du initiativ til Julehygge på kontoret? – Så får du lidt hjælp her

Julehygge pranks nisseleg på kontoret

Julehygge på kontoret

Tiden er kommet, hvor der skal sættes i gang i diverse julelege, så der kan komme lidt julehygge på kontoret i december måned. HVIS man altså vil have lidt mere gang i den på kontoret! December er jo generelt en ret grå og trist måned, men det behøver den ikke at være! Jeg har nemlig nogle forslag til, hvordan du nemt kan gøre december SÅ meget federe for dine kollegaer!

Jeg var savnet!

Da jeg kom tilbage fra barsel fik jeg hurtigt af vide, hvor dejligt det var at have mig tilbage. Så der kunne komme lidt gang i den igen i julemåneden. Wooo hooo! Super fedt, at få af vide! Sidste jul havde min afdeling INGEN julehygge i december, netop fordi der ikke var nogen til at sætte det i gang, men heldigvis tager det ikke mange minutter at sætte sammen. Især ikke, hvis du bare kan copy/paste de nedenstående tekster til de to julelege, jeg vil foreslå her. 😉 Selvfølgelig må du nok lige tilpasse den, så den passer til jer.

Jeg er personligt kæmpe fan af Pakkeleg OG Secret Santa A.K.A. Nisseleg, som i kan læse lidt mere om nedenfor.

Copy/paste  eventuelt nedenstående


Pakkeleg i år?

Pakkeleg er nok den mest simple juleleg der findes 🙂 og en leg, der virkelig bringer julehygge ind på arbejdspladsen. Pakkelegen bringer virkelig folk sammen også selvom det er ti min. i en hurtig pause, så skaber pakkelegen SÅ god stemning på kontoret i December! Så skal vi ikke prøve det?

Regler: Alle skal medbringe mellem 1-3 pakker, alle pakker skal have en værdi mellem 20-30 kr. Hver pakke udløser ét lod i pakkepuljen. Dvs. hvis du afleverer tre pakker så får du tre pakker “Sooo simple!” Vi trækker lod hver dag i kaffepausen. Hvis du ikke er til stede, når dit navn bliver trukket, så ryger loddet tilbage i huen. Hvis du er til stede så må du frit vælge den pakke du ønsker fra pakke puljen! Nogle dage bliver der trukket flere lodder end andre 🙂

Hvis du vil være med, så kom forbi mit kontor senest den xx. Nov. Så laver jeg lodder til jer!

Kærlig hilsen Master Elf


Secret Santa A.K.A. nisseleg

Nisseleg går ud på, at man er nisser for hinanden. Det kan være at drille og lave søde ting, som fx. at pynte op, give slik eller små gaver igennem December måned. Pointen er at man ikke må blive gættet som nisse. ALT skal være hemmeligt! NB: Drilleriet må ikke være noget, der kan ødelægge eller forhindre kollegaens arbejde! Nisserne bliver afsløret den XX. Dec. i XXX. Hvor alle stadig burde være her. Her skal alle gætte deres nisser, de som gætter deres nisse skal have en ekstra gave fra nissen. Og de som ikke gætter deres Nisse, skal selv give en gave til nissen. Bare en lille gave 🙂

Jeg håber i har lyst til at være med til at lave lidt julehygge i December, så vi har andet at tale om end det kedelige vejr 😉

Meld tilbage senest xx. Nov. Hvis du vil være med

KH. Master Elf


Sådan gør du – Nisseleg og deltagere

Pakkelegen siger lidt sig selv, men med nisselegen har jeg lidt tips.

Når alle har meldt tilbage om de er in el. out, så skriver man hvert navn på en seddel og lægger i en hue eller lignende. Det er godt at have en kontrol person med rundt (som ikke er med) så det sikres at ingen har sig selv. Jeg plejer at gå rundt til pladserne og enten give nisserne deres modnisse direkte eller lægge sedlen fx under deres tastatur.

Jeg synes personligt, at nisselegen giver en helt fantastisk stemning i løbet af december, fordi der virkelig bliver noget at snakke om og der bliver skruet op for hyggen på kontorerne.

Selvfølgelig er afsløringerne fedest, hvis der er inkluderet lidt æbleskiver eller lignende så hyggen går i max.

Det var alt for denne gang

Jeg håber du blev inspireret til at sætte lidt fut i arbejdspladsen. Senere har jeg et indlæg om Julepranks på kontoret, hvor jeg også deler mit bedste juleprankt tip! Gnæg gnæg 😉 Advarsel, der er lidt af den onde slags også.

Hvis du vil høre mere fra mig og få en masse inspiration. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen og glædelig jul!🎄🎄🎄

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!