Julepranks på kontoret og mit bedste juleprank tip!

Julehygge pranks nisseleg på kontoret

Julepranks på kontoret af den lidt onde slags

Mangler du inspiration til julepranks på kontoret? Så er du kommet til det rette sted! Jeg har lavet julepranks med folk i mange år og jeg elsker det!

Jeg har her samlet nogle af de sjoveste kontor pranks. Nogle er helt klassiske, men med et twist 😉 og andre har du nok aldrig hørt om. Læs med og få lidt inspiration til lidt juledril på kontoret.

Mit bedste juleprank tip!

Du kan stole på mig – indtil du ikke kan. Mu ha HA!

Hvis I laver rigtig nisseleg på kontoret, så mit bedste drilletip her – Lav den samme rutine hver gang dit juleoffer får noget fra dig. Så denne VIRKELIG stoler på, at du er en sød nisse OG SÅ SLÅR DU TIL!

Choko-eeeew!

Chokolade er tit lig med juleslik, og det kan du til fulde udnytte i julen.

Jeg havde et år hvor jeg gav mit juleoffer chokolade hver gang i alle mulige afskygninger. Selvfølgelig velkendt, indpakket chokolade som After eight, klassiske chokoladejulemænd etc. Til sidst faldt snakken på at det da var den sødeste julenisse, der var på spil der.

Jeg havde selvfølgelig skumle planer. Jeg dyppede et kogt, pillet æg i chokolade. Dryssede lidt frysetørret hindbær på toppen, pakkede det ind i cellofan med et bånd omkring fra en Summerbird æske og et smukt stofbånd, hvor der stod ‘Merry Christmas’ med guldskrift. Det lignende virkelig en kulmination på deliciousness af en chokolade bombe og tempereringen af chokoladen havde været helt perfekt. Et flot spejlblankt chokoladeæg var det!

Det var smukt især da mit offer bestemte sig for at spise det på vej hjem fra arbejde og havde taget en kæmpe bid uden noget sted at spytte ud he he he.

Samme nummer kan laves med rosenkål, bouillionterninger, små tomater, cornichoner(mini syltede agurker) eller de der forfærdelige baby thai auberginer 😉

Jeg har gemt chokoladeæsker, der egner sig til pranks. Fx. En hvor der er rum til firkantede chokolader. Denne vil blive brugt til dyppede bouillonterninger. Topping kan varieres med klassikerne: Hasselnødder, valnødder, frysetørret hindbær etc. Kun fantasien sætter grænsen.

Tastatur pranks med trådløst tastatur

Vi kender alle den klassiske prank med at tasturet ikke virker. Stikket er blevet hevet ud. Ja ja, not a big deal, men hvad hvis stikket ikke er ude, hvad så og alt faktisk ser ud som det plejer?

Nogle alternativer til den klassiske prank er skifte den tilhørende trådløse del ud med en anden identisk del. Så tastaturet ikke har sin trådløse counterpart. Tro mig, så vil snakken gå hurtigt om det mystiske tastatur. Det samme nummer kan laves med musen.

Mus med overraskelse

Dæk musens laser til med et sjovt billede. Når musen ikke virker, så vil dit offer få sig en overraskelse, når vedkommende vender musen om. Min favorit er klart den grinene Buddy fra Elf.

Av for Hel****

Bruger i sikkerhedssko på dit arbejde? Hvis ja, så har du alletiders mulighed for at være en rigtig irriterede nisse. Læg en nød eller lignende i skoen hver dag i måske 5-6 dage. I starten vil dit offer støde tåen nogle gange. Til sidst vil dit offer bare vende nøden ud og her slår du til! På 6 dagen ligger du både nød og ris/glimmer i skoen, så når offeret instinktivt vender skoen på hovedet, så drysses ris/glimmer ud overalt. Gnæg gnæg gnæg.

Telefonen, der pludselig sagde noget

Nogle af os har en telefon på kontoret og de færreste af os laver om på indstillingerne, hvilket jo gør det endnu mere irriterende/sværere at lave om på igen. Så det gør du selvfølgelig som drilsk kontor nisse. Slå højtaleren til og skru helt op. Sådan at juleofferet nærmest får et hjerteanfald af chok, når samtalen kommer ud i rummet. En ekstra feature kunne jo selvfølgelig være dig selv, der ringede og spillede lidt julemusik i den anden ende. Mu ha HA!

En levende pakke

En rigtig fed idé som jeg desværre ikke har haft fornøjelsen af at drille nogen med er “Den levende pakke”. Det er simpelthen en meget simpel anordning, som ved åbning flyver ud og rundt i lokalet. Bare ved hjælp af en elastik, klips, papir og lim. Jeg vil gerne lave min i en æske MED GLIMMER I eller lidt grødris, hvis man skal være kedelig. Så når æsken bliver åbnet, så vil en glimret “sommerfugl” springe ud og flyve rundt i lokalet. Se hvordan den laves her. Flying butterfly prank eller en video her: youtube.com/flyingbutterflyprankDIY bemærk, at det er to måder at lavet dem på, men jeg er overbevist om at du forstår idéen.😊 “Sommerfuglen” kan man jo dekorere som man vil, så den bliver lidt mere julet.

Julepranks med print!

En rotte!

Eller er det?

Min sidste juleprank inspiration er en inspireret af nogle kunststuderende. Der er SÅ mange muligheder for at være en rigtig drillenisse her.

Start ud med at bemærke, hvilke ting og steder dit offer bruger. Dette kan for eksempel være en skuffe, hvor han/hun har nogle særlige ting.

Tag et billede af skuffens indhold og print det ud. Fjern tingene i skuffen og erstat med det fine print.

Hvis du gerne vil spice det lidt op, så kan du printe et billede af laughing elf, en mus, myrer, edderkopper eller som de kunststuderende EN ROTTE!

Dit offer vil gå rundt i sin normale arbejds/stress-boble, men når offeret rækker ud efter sine ting. Så ramler fingrene ind i ingenting. Og hvis denne kigger, så reagerer de fleste ret kraftigt på mus, edderkopper og så videre 😅 min favorit er stadig den grinene Elf.

En variation er også at placere disse på de udvalgte steder, hvor dit offer befinder sig. Det eneste, der er vigtigt er, at printet vil “afsløres” på en måde. Det kan være skabe som de plejer at åbne og så videre.

Du kan også printe et julemandshoved ud i lifesize, hvor der er klippet ud til øjne. Placer herefter ansigtet på et spejl. Enten bliver dit offer mega forskrækket ellers bliver de forvandlet til en julemand med et trylleslag.

Se videoen til inspiration her. Så kan du også få flere ideer til julepranks med print😁

Læs eventuelt også mit andet julekontor indlæg:

Julehygge på kontoret – Tager du initiativ?

Eller følg linket her og se alle mine juleindlæg: lisesommerlund.dk/jul

Har du flere gode jule pranks til listen? 😄
Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

4 Comments

 1. Jeanette Henriksen
  7. december 2017 / 0:15

  Det er sådan man virkelig savner når man ikke længere går på arbejde..
  De der sjove drille lege med kollegaerne.. Det er altså hyggeligt..

  Knus <3

  • 7. december 2017 / 12:08

   Det er rigtigt, men heldigvis er det nemt at få op og køre med venner også. Der skal bare være nogen, der starter den 😉 det kunne jo være dig.

   Knus Lise

 2. venterpaavin
  6. december 2017 / 13:11

  Jeg har hørt om en, som overtrak sild med chokolade, og gav til nissen.
  PÅ mit job hælder vi salt i kaffen, fylder markulatorpapir i taskerne og sukker i lommerne, sådan til hverdag. Fordi det er får os til at grine og fordi det er sundt at fjolle lidt (:

  venterpaavin.dk

  • 6. december 2017 / 15:33

   Ha ha. ja det er også klassikere. Sild lyder virkelig ulækkert! 😀
   Vi havde også et år, hvor der blev puttet lakrids i kaffen eller rettere alles kaffe! Det var også et sjovt år.

   Og ja det er MEGET sundt at fjolle 🙂

   Glædelig jul <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!