Minimalistisk livsstil, Vinter og Jul

Julepranks på kontoret og mit bedste juleprank tip! – Bloggers by heart låge 6.

julepranks-paa-kontoret

Julepranks på kontoret af den lidt onde slags

Mangler du inspiration til julepranks på kontoret? Så er du kommet til det rette sted! Jeg har lavet julepranks med folk i mange år og jeg elsker det!

Jeg har her samlet nogle af de sjoveste kontor pranks. Nogle er helt klassiske, men med et twist 😉 og andre har du nok aldrig hørt om. Læs med og få lidt inspiration til lidt juledril på kontoret. Indlægget her er låge nummer 6. i Bloggers by Hearts julekalender, se hvordan du finde de andre låger sidst i indlægget 😉

Tastatur pranks med trådløst tastatur

Vi kender alle den klassiske prank med at tasturet ikke virker. Stikket er blevet hevet ud. Ja ja, not a big deal, men hvad hvis stikket ikke er ude, hvad så og alt faktisk ser ud som det plejer?

Nogle alternativer til den klassiske prank er skifte den tilhørende trådløse del ud med en anden identisk del. Så tastaturet ikke har sin trådløse counterpart. Tro mig, så vil snakken gå hurtigt om det mystiske tastatur. Det samme nummer kan laves med musen.

Telefonen, der pludselig sagde noget

Nogle af os har en telefon på kontoret og de færreste af os laver om på indstillingerne, hvilket jo gør det endnu mere irriterende/sværere at lave om på igen. Så det gør du selvfølgelig som drilsk kontor nisse. Slå højtaleren til og skru helt op. Sådan at juleofferet nærmest får et hjerteanfald af chok, når samtalen kommer ud i rummet. En ekstra feature kunne jo selvfølgelig være dig selv, der ringede og spillede lidt julemusik i den anden ende. Mu ha HA!

En levende pakke

En rigtig fed idé som jeg desværre ikke har haft fornøjelsen af at drille nogen med er “Den levende pakke”. Det er simpelthen en meget simpel anordning, som ved åbning flyver ud og rundt i lokalet. Bare ved hjælp af en elastik, klips, papir og lim. Jeg vil gerne lave min i en æske MED GLIMMER I eller  lidt grødris, hvis man skal være kedelig. Så når æsken bliver åbnet, så vil en glimret “sommerfugl” springe ud og flyve rundt i lokalet. Se hvordan den laves her. Flying butterfly prank eller en video her: youtube.com/buzzfeednifty/flyingbutterflyprankDIY bemærk, at det er to måder at lavet dem på, men jeg er overbevist om at du forstår idéen. “Sommerfuglen” kan man jo dekorere som man vil, så den bliver lidt mere julet.

Mit bedste juleprank tip!

Du kan stole på mig – indtil du ikke kan. Mu ha HA!

Hvis i laver rigtig nisseleg på kontoret, så mit bedste drilletip her – Lav den samme rutine hver gang dit juleoffer får noget. Så denne VIRKELIG stoler på, at du er en sød nisse. OG SÅ SLÅR DU TIL!

Eksempel: Jeg havde et år hvor jeg gav mit juleoffer chokolade hver gang i alle mulige afskygninger. Til sidst faldt snakken på at det da var den sødeste julenisse, der var på spil der. Jeg havde selvfølgelig skumle planer og dyppede et kogt, pillet æg i chokolade. Dryssede lidt frysetørret hindbær på toppen, pakkede det ind i cellofan med et bånd omkring fra en Summerbird æske og et smukt stofbånd hvor der stod Merry Christmas med guldskrift. Det lignende virkelig en kulmination på deliciousness af en chokolade bombe og tempereringen af chokoladen havde været helt perfekt. Et flot spejlblankt æg var det!

Det var smukt især da mit offer bestemte sig for at spise det på vej hjem og havde taget en kæmpe bid uden noget sted at spytte ud he he he.

Samme nummer kan laves med rosenkål, små tomater, cornichoner(mini syltede agurker) eller de der forfærdelige baby thai auberginer 😉

Læs også mit andet julekontor indlæg: Julehygge på kontoret – Tager du initiativ?

Eller fælg linket her og se alle mine juleindlæg: lisesommerlund.dk/vinter

Vil du have endnu mere juleinspiration?

I morgen kan du åbne næste låge af kalenderen på super søde Ida’s på Idasblog.dk, hvor hun deler sit juleindlæg, jeg sidder allerede og glæder mig 😀

Forrige indlæg

5. December Corporatemor.dk (personlig favorit) – se hendes indlæg her: Tips til en stressfri jul

4. December Malene /Heltoptilmånen.dk – se hendes indlæg her: Julegave idé til bedste forældre

3. December Maria/CurlyCamper – se hendes indlæg her: Julegaveridéer til ham, hende og de mindste – Friluftsgrej

2. December Louise / Lullumut.com – se hendes indlæg her: Minimalistiske julegave ønsker

1. December  Tamara – Tamaranorvillo.com – se hendes indlæg her: Tjen ekstra penge i julen med Forever living

Hvis du vil holde øje med hele julekalenderen, så kan den findes her: Bloggers by heart julekalender

❤❤❤

Det var alt for denne gang. Jeg håber at du blev inspireret til nogle kontor pranks og skriv endelig, hvis du har nogle som du vil dele ud af!

Hvis du vil høre mere om min julemåned og få en masse juleinspiration, så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen og glædelig jul!🎄🎄🎄

4 Comments

 1. venterpaavin

  Jeg har hørt om en, som overtrak sild med chokolade, og gav til nissen.
  PÅ mit job hælder vi salt i kaffen, fylder markulatorpapir i taskerne og sukker i lommerne, sådan til hverdag. Fordi det er får os til at grine og fordi det er sundt at fjolle lidt (:

  venterpaavin.dk

  06 . 12 . 2017
  • Lise

   Ha ha. ja det er også klassikere. Sild lyder virkelig ulækkert! 😀
   Vi havde også et år, hvor der blev puttet lakrids i kaffen eller rettere alles kaffe! Det var også et sjovt år.

   Og ja det er MEGET sundt at fjolle 🙂

   Glædelig jul <3

   06 . 12 . 2017
 2. Jeanette Henriksen

  Det er sådan man virkelig savner når man ikke længere går på arbejde..
  De der sjove drille lege med kollegaerne.. Det er altså hyggeligt..

  Knus <3

  07 . 12 . 2017
  • Lise

   Det er rigtigt, men heldigvis er det nemt at få op og køre med venner også. Der skal bare være nogen, der starter den 😉 det kunne jo være dig.

   Knus Lise

   07 . 12 . 2017

Skriv til mig

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.