Kræft pakke – Min vej til diagnosen, videoer fra youtube

kræft pakke acusticus neurom

Kræft pakke – Min vej til diagnosen

Det har været en lang vej til min diagnose og behandling/operation. På min gamle blog delte jeg en række videoer med mine læsere og jeg ved at der her på den nye er kommet en del til. Så derfor har jeg valgt at rykke og dele disse indlæg, så de ikke går tabt. I indlægget her deler jeg 6 videoer, som er min vej i gennem kræftpakken.

Kræft pakke video no. 1.

Det her indlæg er ikke clickbait eller lign. Jeg deler det med jer, fordi i kender mig og fordi i ved hvad jeg står for. Forbered jer på en video med minimal makeup, dårligt lys osv. ha ha. I videoen giver jeg både en life update og fortæller hvad der gik forud for kræftpakken.

Kræft pakke video no. 2.

Videoen her er en life update, chit chat. Min oplevelse med kræftpakken i det danske system. Dagen inden jeg skal i fuld narkose.

Kræft pakke video no. 3.

Hvad lavede jeg sidste dag i “lykkelig uvidenhed”.

Kræft pakke video no. 4.

Første resultater fra kræftpakke forløbet!

Kræft pakke video no. 5.

Før og efter møde på Rigshospitalet. Følelser og resultater.

Kræft pakke video no. 6.

Den endelige diagnose.. Acusticus Neurinom.

❤❤❤

Jeg ved godt at det er nogle  lidt specielle videoer, men jeg synes de var vigtige at dele alligevel.

Du kan læse alle mine indlæg om acusticus neurom her: Lisesommerlund.dk/Acusticusneurinom

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil og savner du indlæg med stof til eftertanke? Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk

Hav det fantastisk til vi ses igen❤💕

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Den spiselige permahave
Reklamelink
Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)