Kronisk sygdom? – Se videoen “Min mentale overlevelsesguide” her

youtube

I et tidligere indlæg (Læs evt. indlægget her), fortalte jeg om min nye video og hvorfor jeg har lavet den. Den er ment som en hjælp til dig og dine nærmeste, når i kommer i lignende situation. Fx. hvis i får den knusende besked omkring at have fået en kronisk sygdom.  Jeg vil opfordre jer til at dele videoen med jeres nærmeste, så så mange som muligt kan få glæde af den.

Tusind tak fordi du så med, jeg håber at videoen har sat nogle tanker igang hos dig og noget at tænke over.

Jeg har mere til dig

Er du interesseret i at se hele min playliste fra youtube fra før til efter jeg fik diagnosen – Acusticus neurinom, så følg linket her.

Jeg håber du har det fantastisk hvor du er og husk, vi er kun mennesker trods alt 🙂

XOXO Lise

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!