“Min yndlings te” & zero waste GIVEAWAY(Afsluttet)

giveaway økologisk no waste

– Indlægget her er ikke betalt, men præmierne er sponsoreret af “Min yndlings te”-

Her på siden er det endnu en gang GIVEAWAY tid

Denne gang med “Min yndlings te“. Som er et mærke, der har de helt rigtige tanker omkring produktion, bæredygtighed og funktion. Efter min mening altså! I det her indlæg kommer du til at blive meget klogere på det danske mærke “Min yndlings te”, Kirsten Kronborg og zero waste filosofien. Og til sidst kan du selvfølgelig se, hvordan du deltager i konkurrencen omkring den lækreste præmie med 3 zero waste te-blends fra “Min yndlings te” sammen med et te-æg, som er helt nyt i sortimentet og perfekt til din te on the go eller på kontoret.

Der stod hun pludselig

Jeg var for noget tid siden i Jylland med min familie. Vejret var blæsende og vådt. Så jeg kunne ikke undgå at gå lidt i hygge mode. Vi gik en tur i Aalborg og kom her forbi en te-shop. Shoppen bar alle de helt “normale” lettere pompøse mærker. NUTE, Kusmi te etc. Men lige dér, midt imellem de store pompøse dåser med te stod Kirsten. Jeg fik øje på hendes te, fordi de små tynde poser stod i så kraftig kontrast til omgivelserne. Og så var jeg også på jagt efter en kalendergave til min veganske søster. I mens jeg stod og kiggede på poserne kom jeg til at udbryde “Hmmm, de er da lidt anderledes hva?” og lige dér blev en samtale mellem Kirsten og jeg sat igang.

– En sej detalje: Kirsten har 3! helt små børn, jeg er glad for at jeg kun har 1!

Da vi havde talt færdig og da jeg havde fundet dén te, som min søster og jeg selv skulle have (den grønne blend med pebermynte). Så stod jeg lidt og tænkte “Burde jeg liiiige?”. – Nogle gange får jeg bare en vild lyst til, at skabe noget sammen med de mennesker jeg møder og så har jeg lært at lytte til den lyst. Det har altid givet pote. En giveaway blev født.

min yndlings te økologisk kirsten kronborg

“Min yndlings te”

Det er altid sindsygt inspirerende at løbe ind i disse ildsjæle, som  virkelig har en glødende passion inden for deres felt og som satser på lige præcis dét de tror på. “Min yndlings te” er et dansk mærke skabt af Kirsten selv. Hun har altid været meget interesseret i urter og deres virkning.

I starten delte hun sin viden med sine patienter, som oplevede en stor forskel i deres behandlingsforløb, når de faktisk tog hendes råd om urter til sig. Kirsten er både kropsterapeut, zoneterapeut og holistisk terapeut. Så man må sige at hun må kende lidt til kroppens funktioner. Senere besluttede Kirsten sig for at lave sine egne te-blends og i sidste ende “Min yndlings te”. Tanken bag hendes te er at rense og genopbygge kroppen indefra, på en naturlig måde. Samtidig med det så er hun stor tilhænger af zero waste filosofien og gør alt for at udbrede og efterleve den.

Afslørende research og zero waste filosofien

Da jeg lavede research omkring “Min yndlings te”. Dukkede der flere og flere fede tiltag op omkring produktionen af “Min yndlings te”. Sammen med Kirstens egne tanker og anbefalinger. Kirsten går rigtig meget op i at promovere zero-waste og bruger så lidt emballage som muligt. Det er derfor Kirsten også besluttede sig for at skabe et te-æg, som kan tages med on the go. Man kan købe Kirstens te som løs te, hvor du har din egen beholder med eller du kan købe din yndlings te i beholdere (som du kan vinde), som kan genbruges til næste gang, du skal have en refill. Zero waste filosofien går ud på, at intet går til spilde eller i det mindste så lidt som muligt! Pointen med at købe et te-æg eller en te-si er også at spare alle te-poser væk. Hvad end det er silkeposer eller de normale papir poser, så er det altså et kæmpe spild og et rigtig nemt sted at minimere sit spild.

Der er altså vanvittigt meget tanke bag “Min yndlings te”. Her er teen ikke “bare” te.

min yndling te giveaway no waste

“Min yndlings te”

 • Økologisk
 • Af rene urter, ingen tilsatte aromaer eller tilsætningstoffer
 • Urterne og deres producenter er særligt udvalgt af Kirsten selv. Her får du ikke ligegyldige grene og græs med i din te 💚
 • Emballage er udvalgt til fordel for zero waste principperne
 • Håndblandet, for sikre den bedste kvalitet til dig (og mig)
 • Flerårig vinder af Great taste award

De fleste af os kender til naturmedicin, så hvorfor ikke prøve det af på egen krop, hvis det faktisk kunne hjælpe? Du kan købe købe “Min yndlings te” hos mange forhandlere. Se hele listen her.

GIVEAWAY – Det kan DU vinde fra “Min yndlings te”!

3 forskellige Zero waste Fido patent glas med Kirstens prisvindende “Min yndlings te” + hendes helt nye te æg! Jeg skal finde 5 vindere! Er du en af dem?

For at vinde skal du gå ind på på min facebook her: Lise Sommerlund facebook

💚Like opslaget

💚Like min facebook side (“Min yndlings te” har ingen facebook side)

💚Fortæl hvem du gerne ville dele en god kop te med

💚Fortæl mig om DIN yndlings te, så vi kan inspirere hinanden i kommentarerne 😇

Læs mere om “Min yndlings te” på Kirstens hjemmeside her

Konkurrencen slutter den 26 Nov. 2017 kl. 20.00

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

5 Comments

 1. jeanette Henriksen
  13. november 2017 / 23:29

  Er man ikke med når man har skrevet herinde??

  Lige nu er det Pukkas Cleanse jeg drikker hver morgen.
  Og ved du hvad.. Min veninde har været så sød at sende en Pukka Julekalender til mig.
  Så nu kan jeg få smagt mange flere.. 😀

  Knus <3

  • 14. november 2017 / 20:07

   Hej Jeanette, du er stadig med 🙂 Fedt med en Pukka Julekalender! Jeg elsker personligt også deres Cool mint green!
   Dejlig veninde du har!

   Knus Lise <3

 2. Sarah tenna
  13. november 2017 / 17:02

  Min yndlings te er en med kakao og chili, men jeg kan sørme ikke huske Mærket!

 3. jeanette Henriksen
  11. november 2017 / 20:49

  Skønt med sådan en lækker giveaway og ville elske at smage din yndlings te.
  Jeg drikker en kop te hver morgen, det er sådan en god måde at starte dagen på.
  Kunne være hyggeligt at dele en kop til med dig, men du er desværre lidt langt væk, men det er vel tanken der tæller..
  Lige for tiden drikker jeg selv Pukka te..

  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  • 11. november 2017 / 21:14

   Jeg har også været rigtig glad for Pukka i mange år. Efterhånden gik jeg mere over til Clipper og nu afprøver jeg så “Min yndlings te” hvilken Pukka er din favorit? Og skynd dig ind og vær med i konkurrencen. Jeg skal jo have 5 vindere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!