Motherhood indlæg

Motherhood indlæg

I den næste tid, vil der blive flyttet en masse motherhood indlæg fra min gamle blog.  Når alt er flyttet over, så kommer der et slags opsamling indlæg 🙂 Så i kan få et overblik over, hvad jeg har delt fra min graviditet og Jules’ første år.

Motherhood indlæg, hvad er nu det?

Mine motherhood indlæg er beretninger fra min graviditet og mit første år som mor. En rigtig hård tid for mig. Nogle gange synes jeg bare, at det er bedre at sige tingene som de er, i stedet for at tie det ihjel og lyve så man kan passe ind.

Jeg deler disse indlæg op, så i kan læse motherhood indlæg fra Jules første år for sig. Jeg synes, at de er vigtige at have her på den nye blog, fordi de giver en sandt billede af hvordan det også kan være, at være mor og især nybagt mor. Jeg ser tilbage på tiden som både fantastisk og forfærdelig.

Sådan var min søn som baby

Min søn hedder Jules og blev født den 5. Januar 2016, 3955g og 52 lang. Allerede dage efter fødslen sagde lægerne, at han havde et kæmpe kontaktbehov. Nogle babyer er bare sådan. Det er noget de er født med. Og nej det er IKKE noget, der nødvendigvis er tillært. Vi gjorde alt for at han skulle være tryg i sin vugge etc. Det var enten hud mod hud eller intet. Det var heller ikke nok, at ligge ved siden af os i vores seng.

Han var fra start af utrolig opmærksom på sine omgivelser og meget studerende. Vores problem blev hurtigt, at han nemt blev overstimuleret, fordi han tog ALT ind. Lyd, lys, vind, kulde, varme, berøring og tusind andre ting. Super sensitiv baby. Hvilket både er blevet konstateret af sygeplejersker, læger, pædagoger og familiemedlemmer. Så han sov ikke meget. 10 timer fordelt ud over hele døgnet. Sådan var de 2 første måneder. 10, 15, 20 minutters intervaller var hvad vi havde at arbejde med. VI PRØVEDE ALT. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke, at jeg havde en tumor, der gjorde mig yderligere træt. Jeg led meget af en slags synsforstyrrende anfald, som simpelthen blev udløst af søvnmangel. Så ja, sådan var det.

For nogle er det nemt

Jeg kan huske tilbage på tiden i mødre-gruppen. Første gang jeg var der, hvor de fleste kunne ligge deres poder i barnevogn/lift og så sidde og snakke og hygge. Kun afbrudt af amning.  Så lå børnene bare og kiggede lidt rundt og slappede af. Jeg kan huske, at jeg nærmest stirrede på børnene. Hvorfor kan Jules ikke det? Jules var altid mega vågen, når vi var ude. Det var alt for spændende til at sove, men jeg skulle også passe på, så han ikke blen overstimuleret. Jeg forstod først senere, at hans energi niveau peakede når han var træt. Som en slags kamp mod søvnen, så han kunne være med. Han sad altid på mit skød eller var rundt med mig.

Men alt det og meget mere kan i læse om den næste tid. Undskyld til de af jer, der får meget spammet jeres inbox!

Hav en fantastisk dag.

vi ses :-*

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Mette Øllegaard
    26. juni 2017 / 9:45

    Spændende at læse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.