Musthave te-sæt til zero waste te drikkere – Kirsten fra “Min yndlings te” var slet ikke færdig!

Min yndlings te thermokrus sæt

Give away præmier opgraderet!

Hej til dig, der læser med lige NU!

Jeg har lige hørt fra Kirsten fra “Min yndlings te” og hun har været så glad for samarbejdet med mig og responsen fra jer, at hun har valgt at opgradere præmierne! Det er for vildt! Så nu får hver vinder 2 x ultra lækker, økologisk te i zero waste glas. PLUS hendes helt nye sæt med thermokrus, matchende te-æg OG en ekstra pose te!

Hvis du følger “Min yndlings te” på instagram (@minyndlingste), så har du måske allerede set hendes nye sæt, som ikke engang er kommet op på hendes webshop endnu!

Jeg kan næsten ikke få armene ned på vindernes vegne!

Du skal huske at selvom du måske ikke vandt denne gang. Så kommer der flere giveaways i fremtiden og næste gang er du måske den heldige!

Du som deltog i giveawayen på min facebookside, skal have en kæmpe tak. Det er på grund af den positive respons og energi i mine giveaways, som gør nye giveaways mulige. Det er så dejligt at høre og se dine kommentarer og delinger.

Endnu en gang tak til Kirsten fra “Min yndlings te” for de super lækre præmier!

Thermokrus + teæg er musthave for zero waste te-drikkere

Thermokrus: Hvis du har dit eget thermokrus med på farten, så kan du spare RIGTIG mange to-go engangskrus væk. Som regel portionerer maskinerne etc. efter et bestemt mål alligevel, så hvorfor ikke spare dén plastik og pap man kan? Derudover så har Kirstens te-æg den feature, at den kan efterlades i thermokruset, hvorefter kruset stadig kan lukkes. Selvom mange te’e bliver bitre med tiden, så gør Kirstens te det virkelig ikke. Kirstens te kan sagtens klare at være lang tid i koppen/thermokruset uden at blive besk. Personligt er jeg vundet helt over og mine standard te’e har måttet vige pladsen.

Te-æg: Når du bruger et te-æg så sparer du utrolig meget emballage væk. Papir-, silke- og nylon-teposer, som vi alligevel smider ud bagefter. For ikke at nævne den mængde energi, der bliver brugt på at putte selve teen i poser. Så hvis du er en zero-waste te-drikker, så er et te-æg et absolut musthave!

Og hvis du tilfældigvis mangler en gave, så synes jeg personligt at sættet her er et rigtig godt bud 😊 Men som sagt i må væbne jer lidt med tålmodighed indtil sættet kan købes online!

Læs mere om Kirsten, “Min yndlings te” og Zero waste filosofien her: Min yndlings te, økologisk og zero waste giveaway!

💚💚💚

Det var alt for denne gang. En virkelig lækker nyhed, hvis du spørger mig. World vegan month var som altid rigtig spændende og lave og jeg synes der har været en rigtig god tone i de sociale medier. Tak for det ❤ Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil og stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk

Hav det fantastisk til vi ses igen 💚

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!