Vegansk pumpkin spice latté (PSL)- perfekt til den kolde tid i norden.

Vegansk pumpkin spice latté (PSL)- perfekt til den kolde tid i norden.

Vegansk pumpkin spice latté er en efterårsdrik, der bare SKAL prøves af

Du har måske set forkoltelsen PSL nogle gange her i efteråret og tænkt “hvad er det?”. Det gjorde jeg i hvert fald. PSL er simpelthen Pumpkin spice latté. PSL er perfelt til de kolde aftener eller til at tage med på tur i en termoflaske, fordi den giver varmen og sætter fut i kroppen. I et andet indlæg, som kan læses her: Min pumpkin spice opskrift og alt du bør vide om krydderiet. Der giver jeg dig nemlig min opskrift på pumpkin spice og fortalte lidt om blandingens skjulte fordele. Krydderiblandingen, der giver varmen og også har mange helbredsmæssige plusser som få taler om. I det her indlæg giver jeg dig min nemme opskrift, hvor du kan bruge pumpkin spice blandingen, som du måske allerede har lavet? 🎃

Pumpkin spice latte, der er bedre end starbucks?

For de fleste så er pumpkin spice latté noget man køber hos Starbucks. Starbucks version er proppet med raffineret sukker og helt normal komælk. Så derfor valgte jeg, at give dig et alternativ. Et sundere alternativ 🙂 uden animalske produkter og raffineret sukker.

Hvis du følger min opskrift, så vil du få en meget aromatisk, kraftig PSL, som din krop vil takke dig for! Uden at gå for meget detaljer, så er jeg et af de mennesker, som er begyndt at gå udenom  animalske produkter. Ikke 100%, men næsten. Det er der 1000 grunde til, som jeg vil fortælle dig i november måned, som er “World vegan month”. Som altid bliver fejret på lisesommerlund.dk 💚

Bryd traditionerne

Skal du ud og hygge med familien? Samle blade og kastanjer til efterårets DIY’s? Så bryd traditionerne og byt den kedelige kande kaffe ud og tag en kande krydret og kraftig PSL med i stedet. Jeg garanterer at den hitter!

Læs også mit indlæg: 50+ budgetvenlige efterårs aktiviteter selv tak 😉

Vegansk pumpkin spice latté opskrift

Herunder finder du min opskrift. Den er printvenlig, så du kan tage den med i køkkenet eller dele den med en ven.

Print

Vegan pumpkin spice latté – a must try recipe

by:

0,0 rating
 • VG
 • GF
 • DF
Nem vegansk pumpkin spice latté opskrift
 • Difficulty:Easy
 • Prep Time:5 mins
 • Cook Time:10 mins
 • Serves:2
 • Freezable:No

Nutrition per portion

 • Calories 200
 • Fat 4.75
 • Saturates 0.75
 • Protein 8.5
 • Carbs 34.5
 • Sugars 33.5
 • Fibre 1.7
Ingredients
 • 4 tsk græskar puré - Mississippi Belle
 • 500 ml Soya batista drik - Alpro for proffesionals
 • 1 tsk Pumpkin spice
 • 4 spsk Ahorn sirup
 • 2 tsk Vanilie essens
 • 4 shot espresso - Nespresso
Method
 1. Tilsæt græskar, ahorn sirup, vanilie essens og pumpkin spice krydderiet til en gryde.
 2. Varm blandingen op ved medium varme, blandingen skal bare varmes igennem, så krydderierne kommer til deres ret.
 3. Tilsæt soya mælk og varm blandingen op (må ikke koge).
 4. Overfør blandingen til en blender og blend i ca. 2 min.
 5. Tilsæt espresso shots'ne til to kopper (2 til hver).
 6. Fordel blandingen i de to kopper.
 7. *Vi lavede vegansk flødeskum til topping, hvilket godt kan anbefales.

Mangler du lidt pumpkin spice?

pumpkin spice opskrift græskar halloween

Så er du heldig, jeg har nemlig en rigtig god og nem opskrift her: Lisesommerlund.dk/pumpkin-spice-opskrift hvor jeg samtidig fortæller lidt om de helbredsmæssige fordele, ved at indtage blandinger i efteråret.

Det var alt for denne gang. Jeg håber at du kunne bruge min veganske pumpkin spice latté opskrift 🎃 husk at du kan finde alle mine efterårs pins på pinterest her. Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin.

 

Vi ses og hav en UUuuuuu hyggelig oktober!

👻👻👻

Er du på Pinterest? Så kan du pinne opskriften her 🎃

Pumpkin spice latte opskrift vegansk

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Find mig her:

2 Comments

 1. Http://cfashion.dk/
  16. oktober 2017 / 16:26

  Mums det lyder lækkert

  • 17. oktober 2017 / 8:42

   Det er det i den grad også! 😀 Kan vaaaarmt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Er du blogger selv?

Jeg er nemlig medejer af Bloggers By Heart – Et fællesskab for selvstændige bloggere, der vil selv. Samtidig har jeg søstersitet Blogguides.dk sammen med min partner Katrine Lund Løje

Vi har medlemskaber både for bloggerspirer og de mere engagerede. Vil du være med? Så læs mere omkring hvad vi tilbyder lige her:

Bloggers By Heart Medlemsskab