Om

Jeg hedder Lise Sommerlund, jeg er kendt for min viden, energi, positivitet, hjælpsomhed og så snakker jeg alt for meget ha ha.

Derudover er jeg 30 år, mor til Jules og gift med Rémi. Jeg arbejder som forskningslaborant på Novozymes i Bagsværd Danmark, hvor jeg også bor. Jeg vil gerne skabe en blog, der giver stof til eftertanke, kræver noget hjerne at læse og ikke bare er en klassisk blog. Den skal være meget mere! Jeg kan godt lide at være lidt mere dybdegående og give dig ny viden med på vejen eller en anden måde at se verden på.

Jeg vil gerne være bedre

Jeg har altid været et meget nysgerrigt, gammelklogt barn. Jeg ville gerne vide alt om alting. Der er næsten ikke det emne jeg ikke har lyst til at dykke ned i og studere. Eftersom jeg blev ældre, er min trang til at studere den verden jeg lever i ikke blevet mindre. Jeg læser altid labels i forretningen, kigger efter hvor varen er blevet produceret og hvilken emballage, der er blevet brugt.  I sidste ende vurderer jeg også CO2 aftryk, saltindhold, vandindhold og tjaa, ”you name it, and I’ve thought about it”. Det kan selvfølgelig både være godt og skidt, at tænke så meget over alting. Vi kan ikke som forbrugere efterleve ALLE de krav om sundhed, skønhed etc. Men jeg vil nu alligevel gerne dele mine opdagelser med jer og fortælle, hvilke gode ting, der er ved visse opskrifter, produkter osv. I sidste ende handler det bare om, at vi som forbrugere og mennesker tænker os om og fokuserer på det, der betyder noget for os.

Nyt liv ny blog

Jeg har før haft bloggen prettynormal.dk, men da jeg i januar 2017 fik konstateret en godartet tumor (Acusticus Neurom) ved hjernen, så havde jeg brug for en frisk start. Nyt liv ny blog. Hele min verden blev vendt på hovedet, men jeg er her stadig og jeg er stadig mig! Jeg er ikke perfekt eller et orakel, men jeg har noget at sige og har brug for at sætte mit aftryk hos dig.

Jeg vil også gerne skabe et rum for mig selv og dig, hvor vi kan dele livets bekymringer og løsninger.

 

Velkommen til bloggen

 

Kærlig hilsen

1 Comment

  1. DILLING underwear giveaway! - Bæredygtigt, svanemærket og Dansk

    […] Om […]

    29 . 09 . 2017

Kommentarer