Om

 

Lise SommerlundLisesommerlund.dk

Velkommen til, jeg hedder Lise og er forfatteren bag bloggen her. Jeg har været blogger og faktisk også vlogger i snart 4 år. Jeg er uddannet laborant, men jeg har et stort kendskab til blogging, vlogging, online marketing, coaching, selvudvikling og privatøkonomi.

Det her en blog for dig, som vil have så meget ud af livet som muligt, det er noget af dét som jeg har fokus på. Jeg skriver til dig, der vil forbedre dig selv. Udvikle dig selv.  Du vil få glæde af bloggen hvis du er stresset, har dårligt selvværd, har mistet overblikket, er i økonomisk krise og har brug for nogle life hacks. Du vil osse få glæde af bloggen, hvis du godt kan lide blogs med kød på. Bloggen her er lavet for, at give dig noget at tænke over og gøre dig klogere. Både på dig selv, på andre, på din økonomi og på det aftryk du sætter i verden.

Hvilket liv skaber vi med vores valg og vores livsstil?

Livsstilsdelen her på bloggen handler ikke så meget om de 10 seneste modetrends eller hvad du bare MÅ købe for at være ligesom mig. Jeg vil gerne fejre individet og forskelligheden. Jeg vil gerne give dig stof til eftertanke og redskaber til at få en nemmere hverdag. Jeg har nemlig selv været fanget af de moderne forventninger, stress og sygdom. Men den tid er forbi, og mine tips og tanker deler jeg nu med dig her på min blog.

Jeg er realist frem for alt

Jeg er minimalist, men også realist. Jeg ved godt, hvad vi alle sammen er oppe imod, når det gælder dét at ændre vores livsstil. Stress, forventninger, reklamer, gamle vaner, økonomi, ulykke, kultur, venner, familie og sikkert meget mere. Vi ser alle verden forskelligt. Vi har alle sammen en ballast. Derfor ved jeg, at vi ikke kan skære alle over en kam og at ét løsningsforslag ikke vil have den samme effekt for alle.

Men jeg tror på, at du kan få det bedre

Hvis du bliver ved med at følge mig på bloggen, så vil du få en masse redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Så du kan blive mindre stresset, få bedre samvittighed, blive sundere, få mere tid og flere penge i mellem hænderne.

Det vil jeg gøre ved at ryste dig lidt og give dig redskaber og stof til eftertanke.

Så vil du følge bloggen. Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder

Ved at tilmelde dig, så vil du få mine indlæg direkte i din indbakke, sammen med digitale produkter, konkurrencer og særlige tilbud.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Mere om mig

De tørre facts

Jeg er en kvinde fra ’86, mor til Jules fra 2016 og gift med Rémi siden 2012. Jeg har tre mindre søskende, én søster og 2 brødre. Jeg kommer oprindeligt fra Odsherred, men bor nu i Bagsværd, som er en forstad til København.

Jeg er mælkebøttebarn

Mine forældre er begge to fra Odsherred. Min mor er førtidspensionist og og min far er arbejdsmand. Jeg selv arbejder som forskningslaborant på Novozymes i Bagsværd Danmark, hvor jeg jo også bor. Jeg er MEGET langt væk hjemmefra og det har taget mig lang tid og mange kræfter at komme til, hvor jeg er idag. På arbejdet er jeg perfektionist, struktureret og målrettet. Her har jeg også lært teknikker, som jeg vil give videre til dig. For eksempel, så du undgår stress.

Mental modgang – Coaching og selvudvikling

Mine forældre har været skilt siden jeg var 8 mdr. gammel. De fik begge nye ægtefæller (som det så fint hedder), som de sidenhen også fik børn med. Jeg har været barnet i klemme en milliard gange. Janteloven levede i bedste velgående og det er næsten komisk, at se tilbage på idag. Jeg har igennem mit liv, arbejdet meget med min selvopfattelse og selvværd. Jeg har sidenhen arbejdet som vejleder og med coaching teknikker. De tips og opdagelser vil jeg gerne give videre til dig.

Økonomisk modgang og minimalisme

Hele min barndom har vi groft sagt, været på røven i så lang tid, som jeg kan huske. Det er derfor jeg har 10.000 tips omkring privatøkonomi og det er derfor at jeg er minimalist den dag idag. Jeg føler at det er vejen frem for mig, så jeg kan opnå det, som jeg virkelig drømmer om.

Det er klart at grundet min success med netop min privatøkonomi og mit forhold til minimalisme, så er det emner jeg er passioneret omkring og emner som jeg vil skrive meget om her på bloggen.

Nyt liv ny blog

Jeg har før haft bloggen prettynormal.dk, men da jeg i januar 2017 fik konstateret en godartet tumor, Acusticus Neurinom. Så havde jeg brug for en frisk start. Nyt liv ny blog. Hele min verden blev vendt på hovedet, men jeg er her stadig og jeg er stadig mig!

Jeg ville gerne skabe en blog, der giver stof til eftertanke, kræver noget hjerne at læse og ikke bare er en klassisk blog. Den skal være meget mere! Jeg kan godt lide at være lidt mere dybdegående og give dig ny viden med på vejen eller en anden måde at se verden på.

Så på bloggen her skriver jeg om mit liv, livsstil, privatøkonomi, mental sundhed, minimalisme og bæredygtighed. Det er emner jeg virkelig interesserer mig for og jeg ville elske at dele den viden jeg har og får med dig.

 

Velkommen til bloggen

 

Kærlig hilsen

1 Comment

  1. DILLING underwear giveaway! - Bæredygtigt, svanemærket og Dansk

    […] Om […]

    29 . 09 . 2017

Kommentarer