Har du penge til gode hos Sygesikring Danmark? Få dem nu!

Økonomihack penge tilgode danske forsikring spar penge

Indlægget her er på ingen måde sponsoreret, bare FYI. Jeg havde personligt 2530,26 DKK til gode denne gang, som jeg hurtigt fik udbetalt og jeg har brugt metoden her siden jeg var studerende. Har du penge til gode? Og vil du vide, hvordan du kan få det? Så læs lige med her.

Et alternativt sparetip til dig

Det her er nærmest public service. I hvert fald hvis du ikke ved det! Her hjemme er vi medlem af Sygesikring Danmark, hvilket for mit vedkommende virkelig har været pengene værd! Op til jul tjekker jeg præcis, hvor mange penge jeg har til gode og sørger for at få dem udbetalt. Mange ved faktisk ikke, at det kan fungere sådan, men hvis du er i gruppe 5 hos sygesikring Danmark som jeg er, så kan man i hvert fald vælge, hvordan du vil have dem udbetalt.

Hos sygesikring Danmark kan du vælge at få dine tilskud udbatalt hver: måned, kvartal, halvår og når du ønsker det.

Jeg har valgt det sidste, så jeg kan få dem i december. Hvis du er er medlem, så har du altså valget. Jeg fik personlig hele 2530,26 DKK tilbage denne gang, hvilket jo er en pæn sjat i December. Vil du også se, om du har penge til gode?

Sådan får du penge til gode hos Sygesikring Danmark

1. Gå ind på www.sygeforsikring.dk og klik på “Log ind” i højre hjørne. Rød boks med hvid skrift.

Sygesikring Danmark penge  tilskud udbetaling

2. Du skal nu logge på med dit nemID og klikke på “Næste”

3. Herefter skal du logge ind med dit nøgle kort og klik “Log på”

Sygesikring Danmark penge  tilskud udbetaling

4. Når du har logget dig ind, vil der stå “Mine tilskud” Så gå ind under bjælken “Info om udbetalinger”

5. Herefter skal du aktivt vælge, hvordan du vil have dine tilskud udbetalt. Du har valgene: Hver måned, hvert kvartal, Hvert halvår og Når du ønsker det. Hvis du selv vil bestemme hvornår du får udbetalingen, så klikker du på “Udbetaling når du ønsker det” og klikker på “Gem”

Sygesikring Danmark penge  tilskud til gode

6. Vil du se om du allerede har tilskud til gode? Så klik nu på fanen “Tilskud og udbetalinger”.

7. Nu vil du så kunne se om du har penge til gode hos Sygesikring Danmark. Hvis du har, så kan du nu klikke på “Udbetal” den lille grønne boks med hvid skrift. Som du kan se, så havde jeg selv 2530,26 DKK til gode hos Sygesikring Danmark denne gang.

Sygesikring Danmark penge  tilskud til gode

8. Du kan nu vælge om du vil have penge hurtigt eller RIGTIG hurtigt 🙂 HVis du ønsker dem RIGTIG hurtigt, så check den lille boks til venstre af. Det koster dig dog et lille gebyr på 10 DKK.

9. Klik herefter på “Bestil udbetaling”

Sygesikring Danmark penge  tilskud til gode

Voila! Nu har du snart dine tilskud på din NemKonto SÅ NEMT!!!

Vil du have flere tips og guides til at spare RIGTIG mange penge?

Så har jeg også skrevet om hvordan vi sparede 5000 DKK på mad på én måned og jeg har lavet den ultimative guide til at spare på el, vand og varme. Så bliver det hele altså bare lidt sjovere. 🙂

Lidt mere om Gruppe 5 hos Sygesikring Danmark

Sygesikring Danmark Gruppe 5 koster ca. 1450 DKK årligt (pris i 2019) og det er den grundlæggende forsikring. Her er en beskrivelse af, hvad du får af tilskud.

Med Gruppe 5 sikrer du dig tilskud til de regelmæssige udgifter til medicin, tandlæge, vaccination, briller og kontaktlinser. Skulle du få behov for behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut eller psykolog, giver vi også tilskud til det.

Som medlem af Gruppe 5 kan du også få tilskud til visse behandlinger i udlandet (EU/EØS-landene).


– Taget fra Sygesikring.dk 

Når du er medlem af Gruppe 5, har du mulighed for at tegne Sygesikrings Danmarks tilvalgsforsikringer OperationUdvidet OperationRejseforsikringVKS og Børneforsikring. Når du har været medlem i over et år, så kan du skifte imellem de forskellige grupper. Så meld dig ind, når du er rask. Rid med på gruppe 5 og skift, når du har brug for det.

Vil du finde din optimale gruppe, så se alle Sygesikring Danmarks grupper og tilskud her: Alle tilskud 2019

Har du et tip til læserne?

Har du en utraditionel måde at spare penge op på? Så smid en kommentar eller en mail på kontakt@lisesommerlund.dk. Måske er det din kommentar, der bliver til et indlæg (med kredit, hvis du ønsker det) 🙂

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!