Personlig Q&A – Lær mig bedre at kende

Personlig Q&A lise sommerlund

Jeg har været en rigtig hård tid igennem på det sidste og måske ved du slet ikke hvilken person, der sidder bag tasterne på bloggen her. Så i den her omgang så får du en personlig Q&A fra mig. Jeg synes det er rigtig god måde, at lave et sjovt anderledes indlæg end dem jeg plejer og hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg brug for lidt mere sjov for tiden 🙂 God fornøjelse!

10 personlige spørgsmål, der også er lidt sjove

1. Hvad er de første tre ting, som du gør efter du er vågnet?

 • Det første jeg gør efter jeg er vågnet er faktisk, at dutte lidt næse med min søn. Jeg gør rigtig meget ud af, at dagen skal starte positivt for os alle sammen. Lige meget hvordan jeg har det, så prøver jeg at tage et smil på fra start.
 • Når vi så endelig står op og finder vej til stuen. Så finder jeg morgen maden frem til min søn og laver kaffe til min mand og jeg selv. Vi sidder som regel og hygger. Vi snakker lidt om hvad vi lavede i går og hvad vi skal i dag.
 • Når morgen maden er ryddet væk, så smutter vi alle sammen i tøjet.

Så ja ingen fancy rutiner her. Det kunne ellers være fedt. Jeg tager mig først af mig selv, når min søn er gjort klar til børnehave og bedøvet med Paw Patrol.

2. Hvad er den sidste ting, du har lært?

Hmmm… det sidste jeg har lært er nok vigtigheden af, at have det godt.

Hvis du ikke har det godt i dit liv, så mister livet sin værdi.

Det må du gerne citere mig for.

3. Hvilken serie ser du lige nu, hvad handler den om og kan den anbefales?

Jeg elsker politiske serier. Så lige nu ser jeg Handmaids tale. Som for mig er en rigtig mor-serie. Den handler om et samfund i fremtiden, hvor mennesker er ved at miste evnen til at reproducere sig selv. Serien udspiller sig i USA, hvor styret er væltet og hvor magteliten er de eneste der kan få lov til at få børn med de fødedygtige kvinder, der er tilbage. Den får mig til at tænke på mange af de kriser, som udspiller sig rundt omkring i verden og også, hvad der har fundet sted i Cambodia for eksempel. Fra tid til anden, så ser vi jo lande som forsøger at lave et ekstrem samfund, som har til mål at blive “det optimale”, men på bekostning af mennesker. Handicappede, gamle, børn, uudannede, fattige eller dyr. Det er en hård serie og kan klart anbefales, hvis du er til serier som er lidt mere seriøse og med et politisk twist.

Se traileren her: Handmaids tale trailer sæson 1

4. Hvilken opdigtet ting, sted eller dyr ville du ønske fandtes?

He he, jeg tror at jeg må gå lidt i barndom og sige feer. Sådan nogle, som kommer til vores nød, hvis vi har desperat brug for det. Dem som tager glemte børn med til en ønskeø og opfylder ønsker, hvis de er ønsket af et rent og ægte hjerte. Cheesy måske, men det kunne være fedt.

5. Hvis du var en super helt. Hvem ville du så være og hvorfor?

Iron man. Jeg elsker Iron man. Den her kobling af teknologi, business og at finde nye veje. Det tiltaler mig helt vildt. Til tider kan jeg godt føle mig lidt som en Iron(wo)man, mest fordi jeg er lidt af en nørd med hjertet på det rette sted.

6. Hvis du fik 10.000 DKK i hånden lige nu og du skulle bruge dem indenfor 15 min. Hvad ville du så bruge dem på?

Det er så åndsvagt, men jeg ville købe en fuldautomatisk kaffemaskine. Sådan en, som kværner bønner, er selvrensende og som ikke fylder så meget på køkken bordet. Jeg vil så gerne erstatte instantkaffe, kaffemaskine og el-kedel. Det kunne være fedt 🙂

7. Kan du nævne én ting som du elsker, men som din kæreste, familie eller venner hader.

Min musiksmag! ha ha ha. Jeg møder meget, meget sjældent nogen, der kan lide den samme musik som jeg selv. Og hvis du undrer dig over hvad det er så hører jeg rigtig meget elektro hip hop og rap i de fleste afskygninger. Ja, der var lige en overraskelse der hva? 😉

8. Du er alene hjemme og maven rumler, hvad spiser du? A. Min livret selvom den tager lang tid at lave eller B. Hvad der kan spises direkte. (Uddyb dit valg)

Lige for tiden, så er jeg gået all in på shakes. De er desværre ikke veganske, men lige nu er overskuddet til at tænke over min kost bare helt væk. Så for at svare på spørgsmålet, så spiser jeg det der tager kortest tid at lave og indtage. Jeg gider ikke rigtig mad for tiden. Det er bare noget, der skal overstås.

9. Det er en sen aften, du er alene og du hører nogen i køkkenet. Der er nogen i huset! Hvad gør du?!

A; Går i panik, gemmer mig under dynen og ringer efter politiet.

B; Larmer helt vildt, tænder alt lys og gør klar til kamp!

B! Jeg har faktisk prøvet det en gang. Min reaktion (selvom den måske ikke er så fornuftig) var at opsøge lyden med et bat. Jeg har nævnt mere om episoden her: Halloween Q&A

10. Hvad er de sidste tre ting du gør inden du går i seng?

 • Siger godnat til min mand, der som regel ikke vil i seng endnu.
 • Børster tænder og renser ansigt
 • Tjekker min søns ble tilstand ha ha

Ikke særlig glam eller inspirerende, men det er de sidste tre ting, som jeg gør inden jeg går i seng. Jeg håber at du har fået en idé om hvem jeg er, hvis du ikke allerede havde det. Det var i hvert fald hyggeligt at sidde og svare på 🙂

Det var alt for denne gang

Overvejer du selv at lave en personlig Q&A? Så hop ind på blogguides.dk, hvor vi giver dig 30 personlige spørgsmål og giver nogle bud på hvordan du kan bruge en Q&A på din egen blog eller SoMe. Så læs vores post her: Personlige spørgsmål – Lær mig at kende Q&A

Sjov Q&A dansk bloggguides.dk

Det var alt for denne gang

Jeg har sagt det før og siger det igen. Jeg er virkelig glad for at du læser med.

Du kan læse alle mine indlæg omkring personlige hverdags indlæg her: Lisesommerlund.dk/hverdag

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil og få masser af stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet i sidebaren.  Du kan også følge mig på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen ❤

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

2 Comments

 1. Line // mad-til-mor.dk
  27. juni 2018 / 9:41

  Altid hyggeligt at lære dig lidt bedre at kende:) Jeg ELSKER Handmaids Tale! Dyster, men enormt spændende og tankevækkende

  • Lise
   Forfatter
   29. juni 2018 / 23:15

   Hej Line 🙂 Ja handmaids tale er virkelig noget for sig. Super fed serie! Til gengæld, så håber jeg ikke at de trækker den for langt ud. Jeg har snart brug for en happy ending. <3 Nogle gange brænder det simpelthen i mit mor-hjerte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!