Juleinspiration til julepynt og vinter aktiviteter finder du her!

Juleinspiration til julepynt og vinter aktiviteter finder du her!

Juleinspiration og aktiviteter med hele familien

Julemåneden er over os jeg har virkelig mange planer for Decembers aktiviteter med familien. Jeg glæder mig som et lille barn til at være kreativ og lave mere af den pynt, der virkelig holder! Samtidig med det, så vil jeg også gerne lave pynt, der ikke er så satans sart! Læs mere om hvordan jeg blev inspireret og hvor jeg har gemt al min juleinspiration!

Min søns anden jul og en ny type julepynt

Jeg startede december måned med at tabe en stor, gammel, billig julekugle ned i min søns duplo kasse… Jep, det var så smukt, lige indtil til ikke var…

Men fordi jeg stadig er ved at komme mig over operationen (som du kan læse en update på her) Så kan jeg ikke bære så meget eller holde balancen vildt godt. Jeg måtte trække støvsugeren forsigtigt hen til kassen, placere min fine popo på gulvet og så var det bare om at finde alle de små stumper. For satan, hvor var der MANGE. Det var noget af en opgave… Lige dér erklærede jeg så krig mod julepynt, der kan smadre og har bestemt mig for at udfase det stille og roligt. Jeg synes egentlig, at det er en sjov idé at have børnevenlig, naturlig pynt af kogler og stof. Så de små, fine krystaller fra smadret julepynt ikke hjemsøger os ind i sommerhalvåret. Min søn bliver 2 år til januar og han synes virkelig at pynten er sjov. Problemet med meget af den pynt vi har er bare, at den ikke er børnevenlig. I vores hus skal jul være sjovt og for alle. Det bliver bare så meget federe, når min søn kan hjælpe med at pynte op og nødvendigvis kommer til skade.

Juleinspiration til pynten i år – DIY og interaktiv julepynt til de mindste

Fordi jeg ikke vil have smadret julepynt og jeg gerne vil have mere interaktiv julepynt og DIY julepynt. Så har jeg den seneste tid, ledt efter “opskrifter” og idéer til især julepynt af stof, filt og naturmaterialer. Det er både mere bæredygtigt, sikrere og billigere i længden! Så i denne måned er der kommet en ny type julepynt på programmet, når der skal julehygges med familien! Jeg har som altid finkæmmet Pinterest for gode juleidéer, som personer ude i verden har kreeret. Så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken, når der skal laves noget nyt. En rigtig, rigtig sød idé til de helt små er at lave et “juletræ” i filt eller stof og hvor man så laver julepynt til med velkro på. Så kan de små selv pynte deres lille legetræ. SÅ HYGGELIGT! Jeg har også gemt en masse idéer til jul med de mindste på min pinterest profil!

Og nååååår jo og så har jeg forresten også bestemt mig for at lære at lave julestjerner, nu hvor jeg er sygemeldt i december 😉

Det her kan du finde på min “Jul & vinter sjov” opslagstavle på pinterest

På min opslagstavle Christmas & Winter fun” finder du alle de pins jeg har gemt som inspiration . Der er simpelthen, SÅ mange vanvittigt dygtige, passionerede forældre og andre kreafolk derude, som har delt nogle helt fantastiske idéer til en rigtig sjov og anderledes jul! Jeg har især gemt mange idéer til filt og stof pynt, grankoglepynt, aktiviteter og meget, meget mere. JEG GLÆDER MIG!

Du kan i December måned også se opslagstavlen “Christmas & Winter fun” i min sidebar her på bloggen. (nederst på mobil).

Her finder du min pinterest profil med ét klik

pinterest lise sommerlund

Del din pinterest profil med med mig

Har du selv en pinterest profil med en jule opslagstavle? Så link den i kommentarerne! Jeg vil rigtig gerne se dine pins! 😀

Det var alt for denne gang, Jeg håber, at vi skrives ved, så jeg kan se din pinterest konto!

Hvis du vil høre mere om min julemåned og få en masse juleinspiration, så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen og glædelig jul!🎄🎄🎄

Følg mig her:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.