Mine planer for det nye år! – Både i mit liv og på bloggen

Mine planer for det nye år! – Både i mit liv og på bloggen

Nytårsforsæt

I de sidste par år har jeg faktisk haft det samme forsæt. Nemlig at det nye år skulle være bedre og gladere end det sidste og har i den forbindelse også udgivet indlægget min lykke guide. Jeg har haft mange taktikker. Og de fleste har virket, men så bankede livet på døren og maste sig ind. Jeg har forsøgt at dominere forholdet, men her er jeg vidst underhund. Jeg kan ikke styre livet eller skæbnen, så derfor har jeg gang i plan G nu 🙂 Der handler om at fokusere på, hvad der kan styres og hvis livet igen skulle få lyst til at suge lidt liv ud af mig, så har jeg en plan H, I, J og K også. Jeg har lært altid, at have en positiv backup. Hvis den forrige plan fejler, så kan jeg med ro i sindet gå videre til den næste.

Mit nytårsforsæt ændres ikke, men min fokus har ændret sig

Jeg har i mange år praktiseret de steps jeg har anbefalet i forrige indlæg og derfor er jeg også 100% med på:

  • Hvad der gør mig glad
  • Hvad der giver mig energi
  • Hvad jeg vil bruge min tid på

Det er derfor blevet tydeligt for mig, hvad der dræner mig og hvad jeg selv kan gøre bedre, så jeg bliver endnu mere glad for mit liv.

Helbred

I det nye år er min første prioritet selvfølgelig at få det bedre. Mit helbred skal prioriteres og sættes tid og resurser af til præcis dét. Jeg føler at jeg skylder min krop en ordentlig omgang kærlighed. Den skal proppes med sunde madvarer og aktivitet. Så i det nye år, vil jeg lave mindst en ugentlig træningsdag og så én dag hvor jeg er aktiv med min søn. Det burde altså kunne lade sig gøre! Jeg tror min fejl før i tiden, har været at sætte for høje krav fra start. Nu vil jeg starte i det små og bygge mig op. Derfor vil det nye år på bloggen også komme til at indeholde indlæg, der kredser om sundhed og dét at have en krop i balance, samtidig med job/blog og familie.

Økonomi

I år 2017 har vi virkelig haft brug for luft i budgettet, men så skete livet ha ha. I 2018 vil vi gerne spare op til et fornuftigt hus og måske også en lille rejse for to til Færøerne til efteråret. Så vi skal spare måske 60-80.000 op i 2018. Det lyder måske ikke af meget, men det er det for os. Derfor vil jeg dele en masse sparetips i løbet af 2018, som du helt sikkert også kan få glæde af!

Minimalisme, bæredygtighed og miljøvenlighed

Min mand og jeg har haft lange snakke omkring dét at være en bæredygtig familie. Nogle ting er nemt at omstille sig til, andre er ret svære og tidskrævende. Men i det nye år vil jeg sætte ekstra ind på at gøre vores familie mere bæredygtig og miljøvenlig. Uden at jeg skal rende rundt med en løftet pegefinger og sure miner over min mand og bror, som også bor i lejligheden. Så der vil jeg også komme med en masse tips til, hvordan det kan gøres. De sidste par år har min mand og jeg også gennemgået en større oprydning i vores liv og har taget mange minimalistiske principper til os. Det er også noget, som jeg glæder mig til at dele med dig i 2018.

2018 Challenge

Som et led i mine fortsætter, så har jeg indgået en aftale med min mand. Det er en challenge. som både vil spare os rigtig mange penge, gøre os sundere og minimere vores mængde af affald.

I 2018 (oktober/december foruden) må vi ikke købe slik, kager, chips og lign. Hvis der skal laves guf, så skal vi lave det selv. På den måde genererer vi mindre skrald, spiser mindre junk og sparer en masse penge. Vi skal også skære ned på at spise ude eller bestille takeout. Vi har faktisk aftalt at lade helt være. Ved at gøre dette, har vi regnet ud at vi ca. kan spare 1000-1500 kr. om måneden. Disse penge vil blive sat ind på opsparingskontoen fra start. Selvfølgelig kan man argumentere for, at vi vil komme til at mangle penge i madbudgettet, men vi bliver nødt til at lære at leve mere skrabet alligevel, hvis vores drøm om hus og have skal blive realitet.

💚💚💚

Det var alt for denne gang. Jeg håber, at mine tanker om det nye år på bloggen lyder spændende og jeg glæder mig til at dele en masse brugbare indlæg med dig! Har du et nytårsforsæt, så del det endelig i kommentarerne. Så vi kan inspirere hinanden 😇

Hvis du vil høre mere om mit liv, bæredygtighed, stof til eftertanke og livsstil. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk

Hav det fantastisk og GODT NYTÅR! 🎇🎆🎇

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få samtidig mine 3 minimalistiske posters

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.