Q&A Halloween spørgsmål – Lær mig bedre at kende

Halloween q&a dansk

Lær mig bedre at kende igennem Q&A’s

Jeg elsker at læse disse serier med spørgsmål og svar. Især fordi det afslører rigtig meget om personen bag. Så er i klar til at lære mig og måske også dig selv bedre at kende? Her besvarer jeg i hvert fald 15 spørgsmål omkring halloween og alt muligt andet creepy! 

Creepy halloween Q&A (spørgsmål og svar)

 1. Hvad er din yndlings halloween sang – Det må være Nightmare before christmas. This is halloween.
 2. Nævn hvad du helst ikke vil løbe ind i, i en mørk skov eller forladt bygning – Et spøgelse, psykisk syg eller hvilken som helst anden person. Jeg er mega mørkeræd sådan nogle steder!
 3. Har du nogensinde leget med et Ouija board? – NEJ, det er jeg alt for overtroisk til!
 4. Hvad er dit favorit monster eller halloween inspireret figur? – Jeg elsker Wednesday Addams fra Addams family.
 5. Hvad er det mest creepy, du nogensinde har været udsat for? – Jeg mødte en psykisk syg mand i en skov på vej hjem fra arbejde. (Og han prøvede at få mig væk fra stien). Det er det værste jeg nogensinde har prøvet.
 6. Hvis du blev udfordret til at overnatte i et hjemsøgt hus – ville du så gøre det? – Nej, det er jeg ret sikker på.
 7. Er du overtroisk? – Ja, det er jeg til en vis grad. Lad os bare sige, at jeg aldrig ville åbne en paraply indenfor, men sorte katte gør mig ikke nervøs.
 8. Tror du på flere dimensioner eller parallelverdener? – Nej, det gør jeg sgu ikke ha ha.
 9. Hvilket gammelt sagn gør dig mest bange? – Loch ness, hvis det gælder. Jeg skal ikke i nærheden af det sted.
 10. Foretrækker du splattere eller trillere? – Thrillere helt sikkert.
 11. Ville du nogensinde gå på en kirkegård om natten? – Ja, det har jeg ikke problemer med. Det må være meget fredfyldt.
 12. Tror du på djævle og dæmoner? – Nej, ikke rigtig.
 13. Skal du se en komedie efter at have set en uhyggelig film, så du kan sove? – Niks, jeg kan se så mange uhyggelige film jeg vil, men jeg får nok mareridt lige meget hvad. 
 14. Hvor gammel var du da du så din første uhyggelige film? – 8 eller 9. Det var uden mine forældres tilladelse, midt om natten, alene i en mørk stue. Filmen var IT ( Det onde). Jeg kunne ikke fortælle det bagefter, så ville jeg jo afsløre mig selv.
 15. Hvis du var alene hjemme og hørte fodskridt, hvad ville du så gøre? – Det troede jeg engang, at jeg gjorde. Altså hørte fodtrin i vores garage. Der var min reaktion, at tage et bat og afsløre “forbryderen”. Der viste sig at være en mus i en afrimet fryser.😂

Gen spørgsmålene til fest eller til dit eget indlæg 🎃🎃🎃

Halloween spørgsmål q and a pinterest

👻👻👻

 

Se mine halloween indlæg fra bloggen samlet her: Lisesommerlund.dk/halloween

Det var alt for denne gang. Jeg håber at du lærte mig bedre at kende igennem disse super creepy spørgsmål. Hvis du vælger selv at besvare dem ,så link det til mig i kommentarerne eller på facebook🎃 Husk at du kan finde alle mine halloween og efterårs pins på pinterest her. Hvis du vil følge med på bloggen, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin.🙂

Senest opdateret den

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

2 Comments

 1. Line Mailis
  24. oktober 2017 / 11:20

  Haha. den med musen i garagen er for sød. Jeg kan lige se det for mig xD Det mest uhyggelige jeg ved, er når der er katte udenfor, som slås – syns det lyder mega uhyggeligt når det er midt om natten 😛

  • 24. oktober 2017 / 11:26

   Årh den kender jeg godt. Jeg HADER det. Jeg tænker mest stakkels kat (forestiller mig, at det er en lille underkuet kat, der får klø).
   Mht. Musen i garagen, så blev den sluppet fri i natten. Det var simpelthen så åndsvagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)

%d bloggers like this: