Personligt, Vinter og Jul

Christmas Q&A/Christmas tag – Lær mig bedre at kende

qa-jule-spoergsmaal

Lær mig bedre at kende igennem Q&A’s

Jeg elsker at læse disse serier med Q&A (spørgsmål og svar). Især fordi det afslører rigtig meget om personen bag. Så er i klar til at lære mig og måske også dig selv bedre at kende? Her besvarer jeg i hvert fald 20 jule spørgsmål for os voksne. Der er jo nogle ting, der har ændret sig siden vi var børn.. eller hvad?

Læs også min Halloween Q&A her: Creepy Halloween Q&A

Christmas Q&A / Jule spørgsmål & svar

Til sidst i indlægget står alle spørgsmål. Lige til at snuppe, hvis du har lyst til at svare på din egen blog. Hvis du gør, så må du meget gerne give et praj. Så jeg kan læse dine svar! 😀❤

Christmas Q&A – Hvor julet er du i virkeligheden?

 1. Troede du på julemanden som barn? – Ja, det gjorde jeg vidst. Men jeg troede mest på nisser. Jeg ville SÅ gerne se en nisse. Så jeg kiggede altid ekstra godt efter når jeg var i skoven. Det er næsten pinligt at se tilbage på.
 2. Hvor mange af julemandens rensdyr kan du nævne uden google? – Hmmm… Springer, Danser og Rudolph? Det var vidst det. (Google, google, google). Jeg må indrømme, at jeg er virkelig dårlig til de danske navne, fordi jeg har hørt dem mere på engelsk. Hvor de også er noget federe: Dancer, Prancer, Dasher, Vixen, Comet, Cupid, Donder og Blitzen. På dansk Danser, Springer, Smukke, Konge, Komet, Amor, Torden og Lyn. Rudolph er åbenbart ikke en af de originale rensdyr.
 3. Har du nogensinde bygget et kagehus? – Ja, masser! Men faktisk mest i mine voksne år. Jeg var nok 16-18 år da jeg byggede og pyntede det første.
 4. Hvilke 3 ting får dig i julestemning? – At pynte op (i mens vi hører julesange), julepyntslavning og julekagebagning.
 5. Bager du selv julekager eller køber du dem? – Vi bager altid julekager og det er endnu mere hyggeligt, hvis der er børn, der laver dem. Det er mest klassikere som vanilje-kranse, klejner og jødekager.

Hvad er din Christmas style?

 1. Dressup eller casual jul? – Jeg elsker den mere Casual jul. Dressup er mere nytår for mig.
 2. Hvad er dine julefarver? – Jeg er til den klassiske jul. Rød, grøn, guld og jordfarver.
 3. Hvide eller farvede lys? – Hvide lys, jeg går helt old school i min julepynt
 4. Nisselandskab go eller no-go? – Umiddelbart no go, de der vat lanskaber i virkelig IKKE mig. Jeg er dog blevet ret inspireret af dem i lanterner eller store lukkede glas. Det er virkelig flot. Jeg har gemt en del til inspiration på min pinterest her: pinterest.com/lisesommerlund/christmasfun
 5. “Ugly Christmas sweater” go eller no go? – Jeg synes faktisk det er mega sjovt, men jeg har aldrig selv ejet én.

Christmas Q&A – Hvad er dine julefavoritter!

 1. Hvad er din yndlings juletradition? – At hygge med familien. Lave julepynt, juledekorationer eller julekager. Det er noget helt særligt.
 2. Hvad er din yndlings julefilm? – Jeg tror stadig kan sige Nightmare before christmas. Jeg er en sucker for stop-motion.
 3. Hvad er din yndling julebog/historie? – Jeg kan faktisk rigtig godt lide historien om Peddersen og Findus Jul, men ellers “Nissernes jul”. Dét er fed læsning. Jeg elsker de udførlige detaljer i bogen.
 4. Hvad er din yndling juledrik? – Jeg synes, at de fleste mere krydrede drikke er fantastiske i julen, men jeg  elsker virkelig pumpkin spice latte! (som jeg også har en opskrift på her: Pumpkin spice latte). Jeg er også blevet en større og større fan af glögg efter min mand piftede den op med rom. Måske burde jeg dele en hurtigt opskrift? Sig lige til, hvis i vil have den 🙂
 5. Hvad er din yndlings Julemad? – Ja… ser du. Jeg elsker and. And med en god sovs og kartofler.

Christmas Q&A – Hvad med gaverne?

 1. Gaver til voksne go eller no go? – Jeg synes det er et go. Med mindre man aftaler, at man ikke gør det.
 2. Giver du dine børn(eller nogen andre) kalendergaver? – Min søn har faktisk arbejdet sig op på 3 julekalendere. En med frugtslik, en med vegansk chokolade og en med små bøger fra mig og hans far. Udover det, så laver jeg kalendergaver til min søster hvert andet år og adventsgaver hvert andet år. Forskudt selvfølgelig.
 3. Hjemmelavede gaver go eller no go? – Totalt go! Jeg synes det er mega fedt, hvis noget helt selv har lavet en gave til mig. JEG ELSKER DET! Og jeg elsker også at lave til andre.
 4. Hvis du kun kunne give én person en gave i år, hvem skulle så have den? – Helt klart min mand. Han har støttet mig helt vildt i året, der er gået med sygdom og L***. Så ja min mand 🙂
 5. Nævn 3 ting de ønsker dig i år – Uha. Jeg er så kedelig. Jeg ønsker mig en såkaldt lightbox, Thomas Erex nye bog Veganske livretter og nogle børnefri aftener/dage, så mig og min mand kan få noget alenetid 😉

Sidste spørgsmål: Har din familie nogen alternative juletraditioner? – Ja, vi har faktisk en julesok til de voksne, hvor vi ligger små pakker til hinanden. Mig, min bror og min mand. Det er virkelig hyggeligt 🙂

🎄🎄🎄

Det var alt for denne gang. Jeg håber at du lærte mig bedre at kende igennem disse jule spørgsmål Det var i hvert fald virkelig hyggeligt at lave den!

Se alle mine vinterindlæg her: lisesommerlund.dk/vinterinspiration

Læs andres svar på mine Q&A spørgsmål:

Line Mailis – Vegansk livsstils blog: linemailis.dk/juleQ&A

Monia Magdalena – Mad og livsstils blog: moniamagdalena.com/juleQ&A

Sarah Tenna – Kropslig og mental sundheds blog: vejentilsundhed.dk/juleQ&A

Line, mor-blogger om nem mad til hele familien – Mad blog: madtilmor.dk/juleQ&A

 

Hvis du vil høre mere om min julemåned og få en masse juleinspiration, så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Oh og ja! her er spørgsmålene!😉

Christmas Q&A QandA Tag

Christmas tag på skrift – Mere snupbar 😉

Christmas Q&A – Hvor julet er du i virkeligheden?

 1. Troede du på julemanden som barn?
 2. Hvor mange af julemandens rensdyr kan du nævne uden google?
 3. Har du nogensinde bygget et kagehus?
 4. Hvilke 3 ting får dig i julestemning?
 5. Bager du selv julekager eller køber du dem?

Hvad er din Christmas style?

 1. Dressup eller casual jul?
 2. Hvad er dine julefarver?
 3. Hvide eller farvede lys?
 4. Nisselandskab go eller no-go?
 5. “Ugly Christmas sweater” go eller no go?

Christmas Q&A – Hvad er dine julefavoritter!

 1. Hvad er din yndlings juletradition?
 2. Hvad er din yndlings julefilm?
 3. Hvad er din yndling julebog/historie?
 4. Hvad er din yndling juledrik?
 5. Hvad er din yndlings Julemad?

Christmas Q&A – Hvad med gaverne?

 1. Gaver til voksne go eller no go?
 2. Giver du dine børn(eller nogen andre) kalendergaver?
 3. Hjemmelavede gaver go eller no go?
 4. Hvis du kun kunne give én person en gave i år, hvem skulle så have den og hvorfor?
 5. Nævn 3 ting de ønsker dig i år

Sidste spørgsmål: Har din familie nogen alternative juletraditioner?

Hav det fantastisk til vi ses igen og glædelig jul!🎄🎄🎄

2 Comments

 1. venterpaavin.dk

  Vildt du kan så mange rensdyr – jeg kan kun 1 (;

  14 . 12 . 2017
  • Lise

   Ha ha ha, nu har jeg det meget bedre XD

   15 . 12 . 2017

Skriv til mig

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.