Valentins dag – Sådan kan du tage forholdet til det næste niveau

valentins dag næste niveau

Valentins dag – Er i klar til at tage forholdet til det næste niveau?

Min mand og jeg har været sammen i snart 9 år, har været gift i 6 år og sammen har vi vores dreng på 2 år. Så i det her indlæg, får i vores opskrift på at tage forholdet til det næste niveau. Men hvad mener jeg egentlig med næste niveau?

Hvad er det næste niveau?

Nu tror du sikkert, at jeg vil snakke lidt om børn eller ægteskab, men nej. Børn er en kæmpe del af vores liv, men dét at have børn eller få børn er ikke ´det der gør et forhold. Ægteskab er groft sagt et stykke papir, en tradition. Hvem som helst kan blive gift, men det er hvad du giver i forholdet, der kommer til at betyde om i kommer til dét, som jeg beskriver som det næste niveau. Niveauet hvor man giver lige så meget som man får. Hvor der er gensidig respekt, støtte, stærkt bånd og en kærlighed, der kan få jer begge to i mål med jeres mål og drømme.

Dét er næste niveau for mig

Plads til forskellighed

Det som har gjort vores forhold virkelig stærkt er, at vi giver hinanden plads til forskellighed. Min mand har sin hobby og jeg har min. Tidsmæssigt har vi aftalt, at hvis han skal bruge en hel weekend på en turnering, hvor jeg har vores søn alene. Jamen så får jeg tilsvarende tid til min blog og andre hemmelige projekter, som jeg glæder mig til at fortælle dig om!

Herhjemme har vi også respekt for at vores udgangspunkt og mål ikke nødvendigvis er de samme. Det kan være alt fra rengøring (klassiker), til aftensmaden eller sociale behov. Her møder vi hinanden på midten og bruger vores forskelligheder til vores fordel. For eksempel i hjemmet. Som et eksempel er det nemmere for min mand at overskue badeværelset eller hovedrengøring med hensyn til netop rengøring. Fordi det er det samme hver gang, der skal gøres. Jeg tager mig mere af de små ting, der kommer hen ad vejen. Hvis du vil høre mere om vores arbejdfordeling i hjemmet, så skriv det i kommentarerne eller mail mig på kontakt@lisesommerlund.dk Så skal jeg nok lave et mere uddybende indlæg.

Ved at støtte hinandens forskelligheder, så har vi både styrket hinanden og vores forhold. Vi har altid noget at snakke om og jeg kan sige med sikkerhed at jeg aldrig har haft et forhold, med mere gensidigt respekt og støtte. Og jeg ved at min mand føler det samme.

De store spørgsmål og de store drømme

Vær ikke bange for at stille de svære spørgsål. De store spørgsmål.  De underlige spørgsmål. Det kan også være spørgsmålene om de store mål.

Hvad er din drøm? Din partners drøm? Og hvad skal i sammen gøre for at nå dertil? Hvad kan du bidrage med, så din partner kan ud leve sin drøm og omvendt? Sammen kan i gøre større ting end alene, men samtidig skal det ikke være på bekostning af noget andet. Så er der én der dør i forholdet, for at den anden kan leve videre og ud leve sin drøm.. Og det er der jo ingen pointe i.

Det var alt for denne gang

Jeg håber, at du kunne bruge indlægget, som inspiration til at få det bedste ud af dit nuværende eller fremtidige forhold.

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil, privatøkonomi og lidt stof til eftertanke. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder.  Du kan også følge mig på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk

Hav det fantastisk til vi ses igen ❤

 

Senest opdateret den

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

2 Comments

 1. H
  1. april 2018 / 8:42

  Jeg VIL GODT høre mere om jeres arbejdsfordeling

  • Lise
   Forfatter
   2. april 2018 / 8:52

   Hej Rikke, jeg skriver den på to does over indlæg 😉

   God dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Den spiselige permahave
Reklamelink
Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: