Storytime del. 2. Før jeg blev gravid, arbejdspres og vejen ud af myretuen.

Prettynormal – Ja det er dét navn jeg valgte for min blog og min youtube kanal. Jeg synes at med navnet hører også ægte, normale historier med. Måske noget der kommer til at få dig, læseren til at føle dig helt normal eller bare mindre alene, hvis du har siddet med lignende tanker og situationer selv.

  • Storytime del. 1. og 2. – Er min historie om forløbet op til min graviditets start. Begyndelsen af min youtubekanal, min blog og vejen ud af myretuen.

Året 2014 fortsat

Heldigvis havde min mand og jeg købt en rejse til Vietnam og Cambodia, der var købt og betalt før min stedfars død. En måned i frihed til bearbejdning og psykisk fred. Det sværeste i perioden med sorgen var, at jeg på papiret ikke var “noget” familien og min bror kunne i princippet lade være med at inkludere mig. Hvilket var et sindsygt hårdt slag. Det skal siges at min bror på ingen måde ekskluderede mig, men var endnu mere i vildrede nu end nogensinde før. Han stod pludselig med det ansvar alene (på papiret) at vurdere arveforhold og hvem der skulle have hvad, 21 år gammel. Alle ventede på hvad han ville gøre og sige. Først da jeg kom hjem fra rejsen og hjalp ham, skete der noget. Han var ikke klar til at bestemme hvem der skulle have hvad. En af hans nok største støttepiller var revet væk, båndet til vores mor var midlertidigt kappet og jeg kan godt forstå hans reaktion. Da jeg kom hjem var han fuldstændigt trukket væk fra alt og alle, en skal af sig selv. Jeg er glad for at vi lyttede til hinanden og os selv. Vi gik ind i situationen sammen og prøvede virkelig at få alle så glade fra boet som muligt. Det var det bedste valg nogensinde.

Selvom man ikke har samme far OG mor, så er man stadig søskende 100%. Og følelsen har aldrig været halv for nogen af os.

Samtidig med al rodet med arv osv. havde jeg jo arbejdet. Min chef kom hurtigt med den grinene bemærkning, at han jo forventede jeg var tilbage hurtigst muligt. Jeg ved ikke hvordan jeg må have set ud til, at tackle sorgen, men jeg var faktisk ret chokeret. Jeg følte mig presset hurtigt tilbage og følte ikke at det var ok at være ked af det. Så endnu engang kvaltes følelserne til fordel for… hvad?

Jeg havde brug for noget nyt og tog kemi B på aftenskole, det var virkelig fedt 🙂 Noget nyt og anderledes at gå op i og jeg følte igen at jeg bevægede mig lidt fremad. Ret simpel distraktion, men det virkede. Jeg blev gravid, men mistede barnet ekstremt tidligt (i uge 5.) Tanken strejfede mig ikke engang at jeg ville miste det. Jeg snakkede med veninder og meldte mig til min-mave.dk som er et gravid forum, som er virkelig godt. Det har beroliget mig mange gange igennem min nuværende graviditet. Desværre lænede jeg mig meget op ad trådene som sagde “En streg er en streg” og jeg troede virkelig på at nu var jeg gravid og vi skulle have et barn til foråret/start sommer, men sådan blev det ikke. Situationen inspirerede mig til at lave videoen “Er en streg en streg?” så andre i samme situation kunne få alle facts, hvis de var i tvivl.

Da jeg nåede  slutningen af året, var min lyst til at leve, lavere end nogensinde før. En helt ekstremt negativitet havde forfulgt mig og jeg havde tit ikke andet valg end at sluge kamelerne. Dette havde især rod i dét faktum at være 2xskilmissebarn fra ½ års alderen og igen ved 9 år. Mht. familieforhold så hører man lidt til og så alligevel ikke. Det har s** altid været noget utroligt rodet noget. Som kun skilsmissebørn og plejebørn kan forstå. Arbejdet blev mere og mere krævende og følelsen af at blive snydt voksede i takt hermed.

Efter min brors afsluttede HTX, flyttede han ind til os. “børneværelset” havde stået og leet af os i al den tid vi havde været af pillen, som nu var snart et år. Det var en god beslutning for os alle sammen og han bor her stadig i dag snart 1½ år efter 🙂 Jeg tror det gjorde noget psykisk, at se og snakke med ham hver dag, samtidig med at værelset blev brugt til noget. Livet begyndte at vende, stille men sikkert.


Så kom dagen, derfor startede jeg youtube

Så kom dagen, hvor jeg havde nået grænsen. Da jeg fik nyheden om en kollegas forfremmelse, knækkede filmen. Jeg havde taget en fridag med min mand og sad og nød en sjælden hverdagsmorgen med ham.  Jeg ville sige mit job op, det var blevet så tydeligt for mig, at mine indsatser aldrig ville bære frugt og jeg kunne vælge imellem livet i myretuen eller livet udenfor. Min mand stoppede mig et øjeblik og sagde herefter at han havde købt noget til mig. Et domæne 🙂 og her sidder du så på selve dét domæne, der var vejen tilbage til livet for mig. Jeg ville starte NU. Med det samme! Men så nemt er det jo selvfølgelig ikke 😉 Det tog mig laaaaaaang tid at sætte bloggen op, måske endda måneder. Men selvsamme dag lavede jeg min første video til youtube. Helt forfærdelig selvfølgelig ha ha 😀 men det var starten på noget helt fantastisk for mig. Og min mand og jeg snakker faktisk om mig før og efter youtube 🙂

Jeg skylder ham virkelig SÅ meget. Den eneste person, som virkelig har været der. I tykt og tyndt, jeg føler mig så heldig.


2015, forvandlingens år

Januar kom og youtube kørte derudaf med de mest forfærdelige videoer ha ha, men jeg var gladere end jeg havde været i lang tid og var begyndt at se mit liv på en helt ny måde. Vi lavede fra 1. Januar “The junkfood challenge” sammen i huset som skulle køre til den 10 maj, som var min brors fødselsdag. Hvad vi ikke vidste var at lige præcis dén kost som den her challenge skabte var perfekt, hvis man havde PCO og problemer med sin cyklus OG DET HAVDE JEG!

Her ender del 2. læs med på del. 3. hvis du vil høre om min graviditets start og tanker uge 1-12.

Tusind tak fordi i læser med og jeg håber indlæggende her. Vil give jer et mere klart billede af hvem der sidder bag bloggen her.

XOXO Lise

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bøger jeg anbefaler – Indeholder reklamelinks

Den spiselige permahave
Reklamelink
Lev for det halve af Nanna Hyldgaard Hansen
Familieliv, forbrug og arbejde i balance
Magisk oprydning af Marie Kondo
Absolut must read bog om minimalistisk oprydning
Grønne spirer af Mia Sommer & Maria Felding
Dejlig bog til veganske forældre
The China Study af Thomas Colin Campbell
Fantastisk spændende bog om plantebaseret kost
Det helbredende køkken af Kirsten Skaarup
Spændende bog om vegansk kost og velvære
Cradle to Cradle af Michael Braungart & William McDonough
Inspirerende bog om miljøvenlig vækst
Ryd op i dit rod af Karen Kingston
Inspirerende bog som spirer enhver minimalist
Din Økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Inspirerende bog om privatøkonomi
Den lille bog om din økonomi af Michael Møller & Niels Christian Nielsen
Must read bog til balance i økonomien
Den Plantebaserede kost af Tobias Schmidt Hansen & Maria Felding
Musthave bog om plantebaseret kost
Hvordan du undgår at dø af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Dansk
How not to die af Dr. Michael Greger
Fantastisk bog om plantebaseret kost - Engelsk
Selvudvikling – Hvem har flyttet min ost?
Kort bog til selvudvikling og optimering af arbejdslivet

Ved at bruge mine anbefalinger, støtter du siden her finansielt. Så den kan leve forever and ever ;)