Den trætte, trætte mor – poden 10 mdr.

Den trætte, trætte mor – poden 10 mdr.

Indlægget her er hevet med fra min gamle blog, jeg synes at det giver et rigtig godt billede af hvordan første år som mor kan føles. Godt at min søn er ældre nu 😀 på det her tidspunkt ved jeg ikke, at jeg har en tumor som gør mig så træt. Men det er sjovt at se tilbage og vide at jeg måske var lidt trættere end normalen.

♥♥♥

Jep, det her er et rigtig party pooper indlæg. Jeg har på det sidste ramt en mur, en solid mur af træthed. De fleste af jer troede måske, at mit liv som mor var helt perfekt, at jeg oste af overskud og havde masser af tid til alt jeg havde lyst til. Think again.

Bloggerhood and Motherhood don’t always mix

Jeg er mor til en snart 1 år gammel dreng. Det er så vildt, at han allerede nu bliver 1 år 🙂 Det er både skræmmende og lidt fantastisk. Jeg går på deltid. Dvs. 30 timer om ugen, man skulle tro, at jeg så havde tid til det hele?

Da jeg fik min søn tog jeg en masse valg, som også omhandlede bloggen og mine videoer på youtube. Jeg ELSKER min blog og min youtube kanal. Og jeg ELSKER at være i kontakt med jer! Men det er virkelig vigtigt for mig, at være en god mor for min søn. Det lyder måske totalt kliche, men sådan har jeg det altså. Jeg vil ikke se tilbage og kunne sige: “Jeg kunne have været der mere for min søn”. Vi er desværre kun garanteret lige nu sammen. Man ved aldrig, hvad der vil ske i morgen. Det lyder nok plat, men det er sådan jeg ser på det. Så derfor satte jeg disse mål op for mig selv:

 1. Når min søn er hjemme og vågen, så skal der så vidt muligt ikke være PC/mobiler fremme.
 2. Jeg skal tage mig tid til at lege/være sammen med ham, hver dag.

Jeg ser mig slået som mor og person

Men i den sidste tid har jeg måtte se mig slået af dét at være mor. Eller måske den lykkelige illusion, der blevet tegnet af dét at være mor. JEG synes personligt at alle andres liv som mødre ser så lækre ud. Og måske især blogger-mødre. Så her er altså et par sandheder fra mit liv lige nu:

 • Jeg laver ALT min blogging, når min søn er gået i seng om aftenen.
 • Jeg er træt ALTID, 1 år med afbrudt søvn hver nat sætter sine spor.
 • Jeg har aldrig i mit liv haft meget og beskidt vasketøj!
 • Vores køkken og stue ligner ALTID en katastrofe
 • Der er helt åndsvagt meget sygdom forbundet med et barn i vuggestue.
 • Jeg har set 2 film og 2 gange nyheder i det sidste halve år. No joke.. Al min tid er gået til huslige opgaver og blog/YT ha ha.

Sådan er min dag (og nat) som mor

 • Op og på arbejde ca. kl 8. Alt efter om faren afleverer.
 • Styrter rundt på jobbet og har altid dårlig samvittighed over ikke at nå mere… aheeem… skal lige vænne mig til deltid
 • Henter poden ca. kl. 15. Som regel løbene med dårlig samvittighed, fordi den altid er lidt over 15…
 • Handler på vej hjem – Prøver forgæves at lave madplaner, som altid fejler…
 • Laver aftensmad og ordner huslige nederenheder. Samtidig med at jeg prøver at lege lidt med min søn.
 • Spiser aftensmad med faren og poden
 • Rydder væk i mens faren bader poden
 • Poden lægges i seng – Blog life starts
 • Hele natten går med at vores lille pode vågner hver time til halvanden… Jeg håber snart, at han sover mere end det.

Og så laver vi totalt repeat næste dag.

Så jeg må gøre noget

For lidt over 2 uger siden blev jeg syg med Roskildesyge oven i den fjerde influenza som poden har slæbt med hjem fra institution. De fleste der har børn ved, hvor meget MINDRE tid, der er forbundet med at have børn og endnu værre SYGE børn. Men for at gøre en lang historie kort, så kunne jeg til sidst ikke følge med på bloggen eller youtube. Mine personlige deadlines blev overskredet, fordi vi simpelthen var SÅ syge! Øv! Jeg var så ked af det og følte i lang tid, at jeg havde fejlet totalt og at jeg ville blive nødt til at droppe ALT. Grunden var jo selvfølgelig, at jeg havde mistet overskuddet, der var brugt på blog etc. Jeg havde glemt mig selv i processen. Fuck… Sandheden var faktisk, at jeg havde fået lavet nogle fuldstændig urealistiske krav til hvad jeg skulle nå. Dét der en gang gav mig energi at lave, var pludselig med til at køre mig ned OH NO!

Jeg hev stikket

Der skete så det, at jeg ramte en mur. Træt og energiforladt. Jeg kunne ikke få mig selv igang med noget som helst. Jeg var bare TRÆT. Jeg havde brug for at blive ladt op igen og brug for at få en pause. Den sidste uge har været brugt på, at få energien tilbage og få huset på rette kurs. Jeg har erkendt at jeg ikke kan nå det hele og sådan er det. Jeg bliver nødt til at starte fra en ende af og så må jeg nå hvad jeg når.

Unormal blog?

Jeg har tit tænkt over. hvad andre gør på deres blogs, men jeg er kommet frem til, at de her “fyld-indlæg” og la-la videoer simpelthen ikke er mig. Jeg har brug for at skrive og filme om noget brugbart og give jer noget ny viden, som andre måske ikke kan give på samme måde. De slags indlæg og videoer kræver research og tid. Derfor er det her ikke en blog, der har et indlæg, hver dag, men igen sådan er det.

Mine mål i den næste tid i prioriteret rækkefølge

 1. At lave et træningsprogram, som passer til mit liv. Så jeg kan komme i bedre form før min næste graviditet.
 2. At lave en slags ugeplan over min tid om aftenen. Så jeg kan føle, at min tid er mere i system.
 3. At lægge ægte fritid ind – Hvor jeg laver noget helt ligegyldigt. (Som fx. film/læse). Så jeg ikke brænder ud igen.

Det var lige et indlæg der måtte ud. Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig! Som du kan læse her, så er jeg også bare et menneske med op og nedture.

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få samtidig mine 3 minimalistiske posters

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.