Alice i eventyrland møder vegansk “bubble tea”- World vegan month

vegansk bubble tea

Jagten på et vegansk alternativ

Her i world vegan month, kan jeg godt lide at give dig lidt tips til den veganske/plantebaserede livsstil. Det kan være en vegansk restaurant, opskrifter, blogs eller noget helt fjerde. Denne gang er det vegansk Bubble tea i København.

The Mad hatter bubble tea emporium est. 2012

For noget tid siden havde jeg den fornøjelse at støde på “The mad hatter bubble tea emporium” i København, lige dér ved hjørnet af Guldbergsgade og fælledvej. Sankt hans torv nr. 3. En lille bitte, bitte biks, der fanger øjet med sin kæmpe guldskrift (mit øje i hvert fald). “The mad hatter bubble tea emporium”. Jeg stod et øjeblik og tænkte: Du havde mig ved “mad hatter”. Og så tænkte jeg: Hmmm, hvad er bubble tea? Jeg var sammen med min søde veganer søster og vi valgte at gå ind.

alice meets bubble tea

Jeg er en sucker for Alice i eventyrland

Jeg indrømmer det blankt, det her er et sted der handler om stemning. Og så bubble tea, men mest stemning. Det meste i den lille te-salons interiør og vibe kredsede om Alice i eventyrland’s mad hatter. Og jeg ELSKER det! De havde virkelig tænkt over alle små detaljer i deres design process af salonen. Når jeg kigger på et nyt sted, så lægger jeg mærke til ALLE detaljer.

En forretning, der er gået langt for at skille sig ud. Får sindsygt mange points i mine øjne. Har var det ALT. Selv glassene var designet specielt til salonen og det giver altså point på min konto. Intet var overladt til tilfældighederne. Selv hjemmesiden oser af den samme cool vibe som salonen.

Det første, der mødte mit øje da jeg gik ind hos The mad hatter bubble tea, var deres spændende og klart asiatisk præget “menu-kort”. Eksotiske frugter og te. Drikken er virkelig populær i Taiwan, hvor begge ejere havde rejst rundt, for at samle viden omkring bubble tea, så de kunne tage den med hjem til københavn, hvor de snart skulle starte deres eget “The mad hatter bubble tea emporium i 2012.

vegansk bubble tea

Hvad fik vi så?

Min søster fik en thai te special og jeg fik en No. 15 Taro te. Simpelthen, fordi jeg aldrig havde prøvet den før. Vi fik dem med deres “standard tapiocha bobler”. Taro teen smagte lidt hen ad cookies and cream en let nøddet “mælke”drik i vores tilfælde uden komælk. Boblerne minder mest af alt om vingummi, og jeg synes det var rigtig sjovt at prøve og et sjovt alternativt til de 1000 juicebarer og endnu flere kaffe barer københavn har at byde på. Der var RIGTIG mange forskellige bubble tea’s at vælge i mellem. Der var også “bobler” med en slags fyld i, det skal jeg helt klart prøve næste gang.

  • Det er vigtigt at nævne, at deres kager vidst nok ikke er veganske, men jeg har fået lovning på at al deres bubble tea er!

Vil du vide mere om “The mad hatter bubble tea emporium”? Så kan du følge et af de nedenstående links.

Hjemmeside : Themadhatter.dk

Facebook: BubbleTeaEmporium

Det var alt for denne gang. Jeg håber, at du fik lidt inspiration til dit næste besøg i København. Skriv endelig til mig, hvis du selv har været der eller ligefrem prøvede det efter indlægget her. Og også hvis du har dit eget yndlingssted i danmark som en plantebaseret “nut” bare skal prøve 🙂

💚

Det var alt for denne gang. Tusind tak til dig derude, der læste med her på bloggen jeg elsker at skrive og give dig lidt inspiration. Hvis du vil følge med på bloggen, og høre mere om world vegan month, så kan du tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret 😉

Mega kram Lise

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

1 Comment

  1. Betina Schou
    13. november 2017 / 16:22

    Cool at man kan få bubbletee i Kbh. jeg har prøvet det på en af min talrige kinarejser, og synes det smager rigtig godt, og de små bubler virker som vingummi. Det kan varmt anbefales at prøve det, hvis man ikke allerede har prøvet det. super godt indlæg, lise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!