Vegansk til børn fra forlaget Muusmann – Giveaway og boganmeldelse!

Vegansk til børn julie Gråbech anmeldelse

“Vegansk til børn” er modtaget til anmeldelse og give away er betalt af Muusmann forlag

Vegansk til børn

De fleste veganske forældre har brug for inspiration, så hvis du sidder og føler dig lidt tabt med hensyn til, hvad fanden du skal give dine børn. Så er “Vegansk til børn” en rigtig god bog at starte med.

Fokuspunkter i “Vegansk til børn”

Julie Gråbech har valgt at fokusere på mad med smag, som er pakket med næring. Hun kommer også omkring, hvordan du kan håndtere kræsne børn. Faktisk må jeg sige, at det nok er mit yndlingsafsnit. Det var nemlig PRÆCIS det jeg tænkte, da jeg så bogen. Nu er jeg blevet meget klogere på, hvilken slags “kræsenhed” min dreng i virkeligheden har, der er nemlig forskel 😉

Det får du i bogen

  • Information om:
  • Den veganske kost
  • Vigtige næringsstoffer i den veganske kost
  • Myter & fakta om vegansk kost
  • Nyttige ingredienser i det veganske børne køkken
  • kræsenhed hos børn
  • Opskrifter i kategorierne: Morgenmad, Mellemmåltider, Spreads (meget vigtig), Varme retter, Salater, Drikke, sunde søde sager og bagværk.

Alt i alt er “Vegansk til børn” meget overskuelig og giver en rigtig vigtig grundviden, når du skal lave vegansk mad til dine børn. Efter du har læst bogen og prøvet nogle af opskrifterne, så vil du efter min mening kunne eksperimentere dig videre ind i den sunde veganske verden af børnemad.

Vil du prøve min foretrukne spread, så kan du få min opskrift på glutenfri, vegansk svampe spread. Den har erstattet leverpostej herhjemme 🙂

Jeg har bare noget for forlaget Muusman

Jeg ved ikke hvorfor, men der bare noget over forlaget, som jeg virkelig godt kan lide. Om det er de søde mennesker, der arbejder eller det store fokus på sund kost det ved jeg ikke. Måske en kombination? Muusmann fokuserer meget på sundhed, kost, gastronomi og den lidt mere alternative livsstil. De har en hel afdeling, der står for sundhedsfremmende bøger, hvor af mange af dem kredser om plantebaseret kost. Nemlig Muusmann sundhed. På min egen boghylde herhjemme, står for eksempel “Den plantebaserede kost” af Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen“Den store antiinflammatoriske kostguide” af Martin Kreutzer og Anne Larsen, “Vegansk for alle” af Ditte Gad og nu også “Vegansk for børn” af Julie Gråbech. Men Muusmann har virkelig mange andre gode boger under sin paraply. Efter min mening altså. Mange af dem er på min ønskeliste. Se alle deres lækre og inspirerende bøger her Muusmann-forlag.dk/sundhed. Måske finder du lidt til din ønskeliste.

Så altså, forlaget Muusmann er altså et kig værd efter min mening 🙂

Giveaway og boganmeldelse! “Vegansk for børn”

Denne gang kan du vinde bogen “Vegansk for børn”  af KLinisk diætist Julie Gråbech. I forbindelse med world vegan month har jeg fået den fornøjelse at udlodde bogen i samarbejde med forlaget Muusmann og Bloggers By Heart.

Sådan deltager du i giveawayen, hvor du kan vinde bogen “Den plantebaserede kost”
For at deltage skal du:
🙏 Like opslaget
🙏 Like min side
🙏 Skrive hvem du mener skal have chancen for at vinde🤗💚🙏 

OBS: I løbet af World Vegan Month vil du finde andre veganske giveaways hos: LineMailis.dk, MariaSilje.dk, Glutenfriforbegyndere.dk og MoniaMagdalena.com. De er også en del af den veganske serie hos Bloggers By Heart.

Giveawayen løber til den 30. November kl. 20.00, vinderen får direkte besked igennem facebook. 

💚Held og lykke

Det var alt for nu

Hvis du vil læse mere fra mig omkring plantebaseret kost eller veganisme, så kan du læse alle mine indlæg her: lisesommerlund.dk/sundhed

Her har jeg blandt andet skrevet om hvad plantebaseret kost er og anmeldt foredraget med Tobias Schmidt Hansen.

Hvis du vil høre mere om mit liv, livsstil, økonomi og læse flere indlæg om plantebaseret kost. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også følge mig på facebook eller Bloglovin. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen ❤

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!