World vegan month, must watch – Top 3 docs. der vil ændre dit syn på ALT!

three wise monkeys

OBS! Dette er ikke dokumentarer, som er ment som en løftet pegefinger. Jeg vil bare rigtig gerne gøre dig til en mere bevist forbruger og jeg vil gerne gøre dig klogere og mere observant i din hverdag. Så DU ved, hvor du bliver snydt!

Eller måske vælger du aktivt, at se den anden vej?

Top 3 dokumentarer, der har inspireret mig til en mere plantebaseret kost

Hvis du allerede er veganer, så kender du sikkert disse film. Men hvis du overvejer at gå veganervejen eller i det mindste i mod en mere plantebaseret kost. Så garanterer jeg, at du er top-motiveret efter at have set disse film. I dette indlæg vil jeg dele 3 dokumentarer. 3 dokumentarer som jeg virkelig synes at du skal se. Lige meget hvem du er.

De handler især meget om produktionen af de varer, vi som samfund er blevet flasket op med at spise. Det er en information til dig, der virkelig ikke ved bedre og bliver snydt af et ubarmhjertigt system som vi alle bidrager eller har bidraget til.  Læs med, se trailerne og lad mig høre hvad du synes i kommentarerne. For mig så handler det ikke kun om dyrene og planeten, men også den helt vanvittige indflydelse vi faktisk har på produktionen af vores varer. Bæredygtighed, fødevareproduktion, vores helbred, manglende næringsværdi, dyrevelfærd and the whole shebang. 

world vegan month must watch

Food inc.

Fødevareindustrien er et voldsomt sted

Så kort kan det siges. Det værste er at jagten på billig mad, har fået så voldsomme konsekvenser, at det kan være svært at se en vej ud.

Men du “stemmer” hver dag på hvad du helst vil have. Med hensyn til fødevareproduktion. Husk det! Hvad end det er dyrevelfærd, vegansk, vegatarisk eller økologisk

Se traileren her. Food inc. official trailer.

Food choices

Hvad gør vores valg ved os?

Food choices er den dokumentar, der vandt min mand over. Så hvis du har et familie medlem, som er totalt uden for rækkevidde. Så er dokumentaren her måske vejen frem. Den handler i al sin enkelthed om, hvad vores mad-valg gør ved os, hvad vi er blevet opdraget med og HVEM der i virkeligheden har sået frøet omkring, at animalske produkter er den eneste vej frem til et sundt liv. Den tager udgangspunkt i vores helbred og hvad der er SUNDT.

Se traileren her: Food choices official trailer.

Vegucated

Hvor mange ser aktivt den anden vej?

Vegucated er en film, der handler om en challenge. 3 tilfældige mennesker skal leve 6 uger som veganere. I gennem de 6 uger, bliver de informeret omkring, hvordan vores mad bliver produceret. Mange informationer kommer fuldstændigt bag på deltagerne og lad os bare sige at det er 6 meget følelsesladede uger.

Se traileren her. Vegucated official trailer.

Det var alt for denne gang. Jeg ved at disse film er en hård omgang. Men hvis du leder efter lidt inspiration og motivation på din rejse mod et mere plantebaseret liv. Så giver disse dokumentarer virkelig power på overskudskontoen. Du vil have fremover have det endnu mere FANTASTISK, hver gang du tager ét skridt i den grønne retning.

Hvis du vil høre mere om bæredygtighed, stof til eftertanke, livsstil, world vegan month og få en masse veganer inspiration især i november måned. Så kan du følge mig på bloggen ved at tilmelde dig i sidebaren (til højre på pc eller nederst på telefon) på facebook eller Bloglovin‘. Så bliver du løbende opdateret og forhåbentlig også inspireret. Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på kontakt@lisesommerlund.dk.

Hav det fantastisk til vi ses igen 💚💚💚

Opt In Image
Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mit afkrydsningskema til den totale oprydning i huset, så du altid kan holde overblikket. I samme omgang får du også den efterspurgte guide til, hvordan du kan sortere i brugte og gamle skønhedsprodukter. Så ved du, hvad du skal gøre fremadrettet. Fedt ikke!

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev, bekræfter du samtidig min Cookie- og Privatlivspolitik.

Læs den her: Cookie- og Privatlivspolitik 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!